Boli

# ingrijire zilnica #gel intim

Uractiv- gel intim pentru ingrijire zilnica

Probabil stii deja ca folosirea sapunului obisnuit sau a produselor cu pH necorespunzator (> 4.5) in zona intima usuca pielea si creste senzatia de mancarime. Dar stiai ca acest obicei creste de 8 ORI riscul de candidoza si de 20 ORI riscul de infectii bacteriene?

 

Alte obiceiuri zilnice favorizeaza acumularea bacteriilor in acea zona: alegerea hainelor stramte, purtarea lenjeriei din materiale sintetice, statul in sezut pentru perioade indelungate sau epilatul frecvent- acestea opresc ventilarea zonei intime, nu lasa pielea sa respire, iar sanatatea ta intima are si mai mult de suferit.   

Poate cel mai important sfat legat de igiena intima este sa fii foarte atenta atunci cand alegi produsele pe care doresti sa le folosesti.

Noul URACTIV Sensitive este un gel intim special conceput pentru utilizare zilnica, testat dermatologic si ginecologic, fara parabeni si SLS, care calmeaza disconfortul vaginal si imbunatateste microflora naturala.

Uractiv Sensitive gel intim are o formula nontoxica, este testat dermatologic si ginecologic, are pH-ul OPTIM DE 3.5 si este potrivit pentru pielea sensibila si indicat a se utiliza si in perioadele de modificare hormonala.

Gelul este bazat pe agenti de curatare de origine naturala si derivati din uleiul de cocos, iar compatibilitatea excelenta cu mucoasa vaginala este demonstrata clinic.

Ce spun femeile*:

  • Calitati - 95% usor de aplicat; 95% textura placuta; 95% parfum placut.
  • Eficacitate - 95% improspateaza zona intima; 76% reduce senzatia de mancarime; 81% reduce iritatiile si roseata; 90% indeparteaza mirosurile neplacute; 95% ingrijire delicata; 95% piele hidratata; 95% senzatie imediata de confort.

In plus, daca simti disconfort urinar, nu uita ca gama Uractiv cuprinde produse pentru sanatatea tractului urinar. Foloseste Uractiv Test si afli repede si usor, in doar 30 de secunde, daca te confrunti cu o infectie urinara. Daca testul iese pozitiv, poti apela la Uractiv Forte, supliment alimentar, ce amelioreaza senzatia de disconfort urinar.

Aceste produse pot fi achizitionate din farmaciile partenere si de pe magazinul online:  www.shopfiterman.ro

Urmareste-ne si pe Facebook: https://www.facebook.com/Feminitate-Pura-657676327647732  si pe Instagram: https://www.instagram.com/fitermanpharma/

*Evaluare clinica sub control dermatologic si ginecologic pe o perioada de 5 zile efectuata pe un esantion de 21 de femei cu varste cuprinse intre 29 si 70 ani


FOTO: shopfiterman.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare