Boli

#septilin #intarire sistem imunitar #sistem imunitar #Himalaya Herbal Healthcare Romania #Himalaya Drug Company # Himalaya Herbals

Un sistem imunitar puternic e o armata de clone ale gesturilor tale de grija pentru sanatate!

Fiecare etapa a vietii tale te ajuta sa te (re)descoperi, inveti din greseli pe care, poate, le vei repeta. Cazi, te scuturi si mergi mai departe si stii ca toate experientele de pana acum te fac sa fii TU, cel sau cea de azi. Inveti cand trebuie sa fugi, cand poti sa razi, cand e imposibil sa nu iubesti. Stii cand iti poti forta limitele si cand e cazul sa iti permiti sa respiri.

 

Organismul tau functioneaza la fel: are nevoie sa interactioneze, sa lupte, sa testeze, sa esueze si sa o ia de la capat, mai puternic si mai intelept decat inainte. Il protejeaza, in toata aceasta frenezie frumoasa, un sistem de protectie uimitor – sistemul imunitar - ce continua sa evolueze pe tot parcursul vietii prin memorarea caracteristicilor fiecarui „intrus”, a fiecarei batalii, si prin producerea de anticorpi pentru urmatoarele intalniri. Are nevoie, insa, si de protectia ta, de gesturile tale de grija pentru sanatate.

Nu te poti izola de viata si nu-ti poti inchide organismul intr-o cutiuta, insa poti ajuta la dezvoltarea sistemului sau natural de protectie, al armatei de celule protectoare – clone ale gesturilor tale de grija - cu stimulenti ai caror povesti au fost scrise tot de natura.

 

Septilin, un produs Himalaya Wellness, contine doar ingrediente din plante ce fortifica in mod natural sistemul imunitar. Pentru intarirea primelor linii de aparare ale organismului, Septilin contine Amla (Emblica officinalis), o sursa naturala de vitamina C, cu afect antiviral, antibacterian si antioxidant, si Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) care stimuleaza expectoratia, este antiinflamator, antialergic si are proprietati antioxidante. Pentru situatiile in care agentii patogeni reusesc sa patrunda in organism, in compozitia Septilin intra si Balsamodendron mukul (Guggul), care stimuleaza sistemul imunitar, reduce febra si ajuta organismul sa lupte cu bolile. Guggul-ul sustine fagocitoza - principalul mecanism prin care leucocitele (celulele imunitare) protejeaza organismul, prin inglobarea si distrugerea particulelor straine. Pentru pregatirea organismului pentru viitoarele lupte cu agenti patogeni deja cunoscuti, Septilin contine Tinospora cordifolia (Guduchi), care creste concentratia de anticorpi si previne, astfel, recurentele, reduce febra, are efect analgezic si grabeste vindecarea. Formula de plante in proportii ideale din Septilin tablete pregateste sistemul imunitar pentru lupta cu virusurile si bacteriile si ajuta organismul sa faca fata infectiilor respiratorii, gripei, infectiilor ORL, afectiunilor alergice.

 

Pentru copiii de peste 6 luni se recomanda varianta Septilin sirop, la fel de eficient, dar mai usor de administrat.

Natura ti-a oferit iarba, pamant, apa... pentru picioarele goale, pentru gramezi de murdarie amuzanta, pentru balaceala fara limite. Ti-a oferit momente de nebunie frumoasa si puterea de a nu le lasa sa se transforme. Nu poti sta departe de birou, de prieteni, de viata, de imbratisari, de saruturi, de mangaieri. Nu poti crea labirinte protectoare elaborate prin oras, prin mijloacele de transport in comun, peste pericole si frici, insa te poti inconjura de garzi de corp oferite de natura pentru protectia aventurilor cu final fericit.

Acest produs este distribuit de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Gama de produse Himalaya este acum disponibila in farmacii, plafare, magazine de profil, dar si pe magazinul online al Prisum International hboutique.ro.

Detalii sunt disponibile si pe facebook.com/HimalayaHerbalHealthcareRomania.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare