Boli

#tigara electronica

Ultima tigara din tutun - Prima tigara electronica

Cu cat mai curand aceasta zi va veni in viata ta, cu atat vei fi mai satisfacut de noua ta stare de sanatate pentru ca tigara electronica a devenit singurul remediu verificat pentru a lupta impotriva dependentei tale de nicotina obtinuta prin arderea tutunului din tigarile clasice.

 

Daca stai sa-ti faci planuri, daca stai sa astepti ziua de intai a lunii, sau inceputul concediului, iti spunem de pe acum ca nu aceasta este calea de urmat. Orice conditionare de acest fel este generata de frica pe care o ai ca vei pierde ceva. Acel ceva, atat de special, pe care in fiecare dimineata te sprjini si fara de care nu ai putea porni inca o noua zi.

In realitate nu trebuie sa te minti singur si sa iti induci ca esti ireversibil dependent de tigarile din tutun pentru ca realitatea a contrazis atat de multe persoane de pe tot globul incat gandurile tale nu isi au rostul. Tigari electronice poti gasi atat de usor, cel putin sa le testezi si sa vezi cum te simti utilizandu-le, incat merita sa faci o incercare.

Ultima zi in care ai aprins ultima tigara, se va pierde atat de rapid din memoria ta incat te vei intreba de ce nu ai incercat mai curand. Noi nu iti spunem ca sansele sunt 100%, insa iti garantam ca sunt cu siguranta atat de ridicate incat incercarea de a vapa din tigari electronice de calitate este sansa ta.

Ce ar trebuie sa faci? Pur si simplu sa iti iei cel mult o ora din timpul liber si sa intri la Vapes-One, in cel mai apropiat magazin din cele trei existente si sa stai de vorba cu unul dintre consultantii echipei. Este suficient sa ii explici ce tip de activitate zilnica ai, ce tip de tigari din tutun fumezi de obicei si ce tarie au acestea si deja ideea despre cum va arata tigara ta electronica va prinde contur.

Producatorii acestor dispozitive de vapat au intuit, conceput si produs o varietate atat de mare de moduri electronice si atomizoare incat este imposibil sa nu existe o combinatie care sa te satisfaca. Este extrem de important sa te simti confortabil atunci cand utilizezi tigara electronica pentru ca manevrabilitea ei, greutatea si culoarea ei, modul de servisare si intretinere, sunt aspecte care tin de confort si nimic nu trebuie sa iti produca vreun inconvenient.

Vei depasi rapid aceasta prima parte a alegerii tigarii electronice si vei incerca sa alegi primul sau primele lichide preparate pentru reincarcarea atomizorului. Avantajul la Vapers-One este ca poti testa o serie de lichide, cu arome si concentratii de nicotina diferite. Si aici echipa magazinului te sprijina si de cele mai multe ori intuieste corect care vor fi lichidele tale preferate.

Inarmat acum cu o tigara electronica autentica, sigura din punct de vedere functional si cu un set de lichide gata preparate poti sa iti vezi linistit de treaba si sa crezi in vointa si sansa ta pentru o viata mai sanatoasa. Orice nedumeriri ai avea, oricate intrebari ai avea de pus, nu sta prea mult pana sa afli raspunsul si intreaba echipa Vapers-One pentru ca in mod cert este cea mai indreptatita sa-ti ofere sprijin corect si eficient.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare