Boli

#sirop tuse # remedii tuse #tuse seaca #tuse productiva

Tusesti? Tratamentul care functioneaza

Te deranjeaza tusea la birou, la intalnirea cu partenerul de afaceri, la cina cu familia? Te ineci de fiecare data cand calculezi bugete? Tusea este unul dintre cele mai neplacute simptome ale racelii sau ale diverselor afectiuni ale organismului, fiind un mecanism defensiv pentru eliberarea cailor respiratorii care ne ingreuneaza viata de zi cu zi.

Indiferent de cauze, avem nevoie de o solutie cat mai adecvata pentru ameliorarea acesteia. De aceea, s-a creat o reteta inovatoare – Gama de siropuri Meltus – care imbina forta vindecatoare a naturii cu forta stiintei.

Recomandate atat pentru copii, cat si pentru adulti, siropurile din Gama Meltus ofera o solutie  eficienta in cazul tusei productive prin intermediul unei combinatii unice de iedera, miere, zinc si acetilcisteina (Meltus Sirop Expectolin) si combat, de asemenea, tusea seaca printr-o combinatie de substante naturale, ce imbina intr-un singur produs proprietatile medicinale ale componentelor sale (Meltus Sirop Tusicalm cotine miere, cimbru, patlagina, propolis si grindelia).

Impotriva tusei productive, efectele expectorante ale iederii sunt completate de catre miere, zinc si acetilcisteina in timp ce impotriva tusei seci, principalele ingrediente mierea, propolisul si cimbrul cu proprietati bactericide, antivirale si imunostimulatoare, sunt sustinute de efectul complex al patlaginei si grindeliei.

Pentru a va asigura un somn linistit si odihnitor, este recomandat sa calmati iritatia mucoaselor tractului respirator si sa eliberati caile respiratorii. Prin actiunea sinergica a ingredientelor lor, siropurile Meltus elimina mucozitatile de la nivelul tractului respirator superior, au efect bronhodilatator, usurand respiratia si actiune emolienta asupra mucoaselor, calmand rapid iritatiile.

Incepand de azi, gama de siropuri Meltus va fi disponibila si online, printr-o platforma imbunatatita cu un mecanism de achizitionare rapid si econom, dar si prin suportul oferit prin informatii ajutatoare pentru intreaga ta familie. Nu mai sunteti nevoiti sa va deplasati, sa stati la cozi sau in trafic.

Siropurile Meltus Expectolin si Meltus Tusicalm se pot cumpara online, prin comanda pe site-ul: //meltus.ro/gama-meltus/ si pe site-urile partenere: //www.santeo.ro/ si www.bebetei.ro. Pentru fiecare achizitie online, primiti un discount de 10% din valoarea finala; codul de discount este SP0117.

Mai multe detalii despre tuse si afectiunile conexe, despre posibilitatile de a ajunge la cea mai naturala solutie, in cel mai scurt timp, dar si raspunsuri la orice intrebari va preocupa puteti afla pe site-ul Meltus sau pe pagina de Facebook.

 Foto: Meltus.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare