Boli

#Supliment natural #Tumopectin

Tumopectin – Supliment natural bazat pe pectina citrica modificata

Pectina citrica modificata este unul din ingredientele minune descoperite de cercetatori care are numeroase beneficii impotriva cancerului. Cercetatorii au descoperit acesta forma de ingredient care poate ameliora si preveni numeroase tipuri de cancer, un avantaj enorm pe care bolnavii il poti folosi in favoarea lor. Tumopectin este un produs bazat in cea mai mare parte pe acest ingredient minune. Este un supliment natural folosit ca adjuvant in cazul afectiunilor maligne.

Tumopectin se bazeaza pe pectina citrica modificata, un ingredient care are numeroase beneficii la nivelul organismului. Pe langa faptul ca lupta cu tumorile canceroase, pectina citrica modificata are un rol important in reglarea nivelului colesterolului LDL in sange. Este si un important adjuvant in cazul unor afectiuni cronice.

Actiuni benefice ale suplimentului natural Tumopectin

Una din cele mai importante actiuni benefice ale acestui produs minune este inhibarea dezvoltarii celulelor maligne. Tumopectin scade nivelul grasimilor din sange, astfel ca poate fi un adjuvant benefic afectiunilor inimii. Contribuie la echilibrarea nivelului colesterolului din sange. Previne si ajuta la ameliorarea mai multor tipuri de cancer. Este un adjuvant foarte important cand vine vorba de tumorile maligne datorita rolului sau de a inhiba dezvoltarea celulelor maligne. Sunt foarte multe beneficii pe care acest produs le aduce organismului datorita ingredientelor naturale. Cei care folosesc acest produs au avut parte si de alte beneficii pe langa problemele cauzate de cancer. De exemplu, poate ameliora afectiunile gastrice de la colon iritabil pana la diaree sau constipatie. Este un adjuvant bun pentru sustinerea florei intestinale.

Pectina citrica modificata – Ingredientul minune din compozitia suplimentului Tumopectin

Acest ingredient minune care lupta eficient impotriva cancerului, este o fibra solubila ce are si abilitati de retentie a apei. Pectina citrica modificata se leaga de apa prezenta la nivelul intestinelor si contribuie la preventia constipatiei si eliminarea toxinelor din colon. Este un ingredient cu numeroase beneficii asupra organismlui la nivelul colonului. Fermentul de pectina de la nivelul colonului formeaza acidul butiric care ajuta la eliminarea mutagenilor din sistem. Astfel ca se reduce considerabil riscul e aparitie a cancerului de colon sau alte tipuri de cancer.

Cancerul afecteaza foarte multi oameni si in prezent. Este o boala crunta care rapune pe picioare de multe ori oameni ce par sanatosi la prima vedere. Pectina prezenta si in Tumopectin ajuta la reducerea riscului de crestere a tumorilor. Rezultate excelente au avut loc si in lupta impotriva cancerului de san,boala care afecteaza milioane de femei in fiecare an. Nivelul colesterolului din sange scade cu ajutorul pectinei deoarece aceasta actioneaza si ca o sursa de fibre dietetice. Fibrele ajuta la scaderea colesterolului si regleaza organismul in multe cazuri.

Mod de administrare

Se recomanda administrarea unei doze de 2-3 comprimate in fiecare zi. De recomandat ar fi administrarea acestui supliment natural cu 2-4 ore inainte de tratamentul medicamentos impus de medicul specialist. Acest supliment poate reduce eficienta tratamentului si de aceea e bine sa nu fie luate in acelasi timp. Nu este recomandata utilizarea de Tumopectin de catre femeile insarcinate sau care se afla in faza de alaptare. Nu este indicat nici persoanelor care sufera de astm.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare