Boli

#tratare parodontoza #clinica stomatologica #parodontoza #stomatolog

Totul despre cum se trateaza natural parodontoza

Suferi de parodontoza si „ai citit pe net” ca nu se poate trata? Sau ai incercat deja diferite metode promovate de rude, prieteni si cunostinte, dar rezultatele intarzie sa apara? Faci planuri financiare pentru a gasi solutia care sa iti permita inlocuirea dintilor naturali cu implanturi dupa ce acestia „iremediabil vor cadea”?

Traim in secolul vitezei si al informatiei, motiv pentru care trebuie sa profitam la maximum de tot ceea ce avem la dispozitie si sa ne asguram ca informatiile cu care ne alimentam provin din surse de incredere, deoarece mediul online nu este altceva decat o aglomerare de informatii si stiri, atat reale, cat si false.

Fals este in primul rand faptul ca boala parodontala este incurabila si ireversibila, precum tot false sunt si multe dintre tratamentele propuse pe diferite site-uri de pe internet.

Top 5 cele mai frecvente metode care NU trateaza parodontoza Pasta de dinti miraculoasa

Branduri bine-cunoscute de paste de dinti promit vindecarea paradontozei, iar multi pacienti cad in aceasta capcana la mirajul pretului avantajos. Din pacate insa, rezultatele astfel obtinute sunt departe de a inlatura boala parodontala. Periajul dintilor si o igiena corespunzatoare sunt factori principali care contribuie la sanatatea orala, insa odata instalata, parodontoza nu poate fi vindecata doar cu simple periaje dentare, indiferent de pasta de dinti folosita.

Tratamentele traditional-naturiste

Tratamentele naturiste de tipul tincturei de propolis aplicata pe gingii, gargara cu frunze de maselarnita si hrean, pastele de dinti facute in casa (iar lista poate deveni extrem de lunga), sunt promovate frecvent, mai ales in mediul online. Realist vorbind insa, un asemenea tratament ar putea cel mult stopa evolutia parodontozei, si asta doar in cazul unei boli aflate in stadiul incipient. In niciun caz aplicarea substantelor de acest fel nu va reusi sa salveze dintii naturali.

Tratamentele cu laser

Tratamentele cu laser sunt eficiente in curatarea zonelor afectate de parodontoza deoarece au capacitatea de a patrunde in profunzimea problemei. Efectul laserului insa este unul strict anti-bacterian (iar bacteriile, stim cu totii, revin odata cu prima masa consumata dupa tratament). Pentru un tratament complet si eficient, pacientii care sufera de parodontoza au nevoie si de tratament anti-inflamatoriu, ori laserul nu produce astfel de efecte.

Implanturile dentare

Din nefericire, sfaturi cu privire la renuntarea la dintii naturali si inlocuirea acestora cu implanturi dentare sunt promovate nu numai in mass media, ci chiar si de catre unii medici parodontologi. Aceasta varianta nu are cum sa trateze parodontoza. De ce? Fiindca boala parodontala nu afecteaza doar dintii, ci mai ales osul maxilarului, iar implanturile dentare nu au cum sa reziste daca nu sunt fixate intr-o fundatie solida. Un os bolnav nu va putea sustine implanturile dentare, iar boala parodontala va continua sa evolueze erodand si mai mult osul maxilarului pana in etapa in care inserarea unui nou implant nu va mai putea fi posibila, iar dantura pacientului va fi complet si definitiv compromisa.

Chirurgia parodontala

Tratamentele chirurgicale precum extractiile, chiuretajele dento-gingivale, aditiile osoase etc., sunt puternic traumatizante, iar gradul de recidiva crescut, fiind dovedit prin cazuri clinice concrete ca gravitatea bolii de dupa recidiva depaseste stadiul la care aceasta se afla in momentul efectuarii interventiei. Osul maxilarului slabeste, retractia gingivala progreseaza, dintii naturali inca existenti devin tot mai sensibili, iar declinul final al danturii se apropie astfel cu repeziciune.

Ce solutii ne raman?

Avem doua vesti bune pentru tine! In primul rand, te asiguram ca parodontoza se poate trata, iar mai mult decat atat, datorita medicului specialist parodontolog din Bucuresti, dr. Bogdan Vladila, cabinetele stomatologice din Bucuresti si nu numai, dispun acum de o tehnologie avansata care trateaza paradontoza natural!

Trateaza natural parodontoza

Dupa lista lunga de mai sus, poate parea usor indoielnic subtitlul acesta, insa este real. Dispozitivul Electronic Stem Generator trateaza natural parodontoza!

ESG actioneaza fara durere si fara interventie chirurgicala prin aplicarea unui camp electromagnetic la nivelul cavitatii bucale. Ca urmare a actiunii acestor stimuli electromagnetici celulele stem adulte prezente in stare latenta in osul maxilarului vor fi trezite la viata si stimulate in procesul lor de regenerare si reproducere. Punerea in miscare a celulelor stem va avea ca rezultat densificarea ososa, si reducerea inflamatiei de la nivelul gingiei, iar prin urmare simptomele parodontozei vor fi vindecate pornind din interior, adica de la cauza.

Mai mult decat atat, dispozitivul ESG poate fi folosit cu succes atat ca metoda de tratament cat si ca metoda de prevenire a parodontozei, iar rezultatele vor fi intotdeauna garantate. Nu mai este necesar sa va traumatizati nici cu chimicale, nici cu interventii chirurgicale, ci acum puteti trata parodontoza natural, prin stimularea propriilor celule stem aflare in osul maxilarului.

Pe langa avantajul unor rezultate incredibile si de durata, ESG este si cea mai comoda si economa alternativa pentru tratarea parodontozei. Pretul dispozitivului este unul accesibil si corect, iar utilizarea sa se face la domiciliu.

Pe StemGenerator.ro puteti gasi toate detaliile de care aveti nevoie pentru a intelege ce este, cum functioneaza si ce beneficii aduce folosirea dispozitivului Electronic Stem Generator.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare