Boli

#aplicatii fitness #aplicatii slabit #aplicatia Human #Accupedo #Gorilla Workout

Top 4 aplicatii de fitness: care ti se potriveste cel mai bine?

Exercitiile fizice ar trebui sa faca parte din viata fiecaruia dintre noi, nu doar dintr-acelor innebuniti dupa sport. Cum stilul actual de viata implica folosirea nonstop a telefoanelor inteligente, de ce nu te-ai folosi de existenta lor pentru a-ti alege aplicatia de fitness perfecta pentru tine si nivelul tau de activitate? Iata patru aplicatii de fitness care te vor ajuta sa fii in forma, chiar daca esti incepator!

1. Pentru incepatori: aplicatia Human

Una dintre cele mai comune probleme de care te lovesti atunci cand vrei sa iti maresti nivelul de activitate fizica zilnica este gasirea motivatiei de a parasi confortabilul pat! Daca esti incepator intr-ale fitnessului, afla ca aplicatia Human (gratuita si disponibila pentru iOS) a fost conceputa taman pentru tine.

Aceasta aplicatie de fitness functioneaza foarte simplu: te incurajeaza sa iesi din casa si sa faci miscare timp de 30 de minute in fiecare zi. Tipul activitatii fizice poate varia, in functie de preferintele personale: plimbare, jogging sau mers cu bicicleta.

Aplicatia Human contorizeaza progresele pe care le faci, te felicita si, in plus, iti poate publica realizarile pe retelele sociale pe care activezi.

2. Pentru cei care adora plimbarile: aplicatia Accupedo

Adori sa te plimbi, in pas domol sau alert, in parcul din jurul casei? Afla ca poti tine evidenta distantelor pe care le parcurgi, dar si a numarului de pasi facuti si al caloriilor arse cu ajutorul aplicatiei Accupedo (iOS/Android, gratuita).

Un excelent pedometru, aplicatia Accupedo iti permite sa inregistrezi progresele facute de-a lungul unei perioade lungi de timp (ani), astfel incat sa poti vedea felul in care ai evoluat.

3. Pentru cei care vor sa slabeasca: aplicatia Lose It!

Nu de putine ori, atunci cand iti propui sa elimini kilogramele in plus, ai in vedere si sporirea nivelului zilnic de activitate fizica, nu doar demararea unei diete. Cu scopul de a monitoriza atat dieta, cat si exercitiile fizice realizate a fost conceputa aplicatia Lose It! (iOS, Android, gratuita).

Ce ai de facut? Introduci in aplicatie greutatea pe care vrei sa o atingi, cat kilograme vrei sa elimini pe saptamanana si cate calorii vei consuma zilnic pentru a-ti atinge scopul.

Apoi, zi de zi, completezi ce anume ai mancat si ce exercitii fizice ai facut, iar aplicatia Lose It! calculeaza cate calorii ai ars. Tot aplicatia iti permite sa tii evidenta progreselor facute si sa le compari cu prietenii care au, la randul lor, aplicatia Lose It! pe telefoane.

4. Pentru cei care fac miscare acasa: Gorilla Workout

Nu iti place sa mergi la sala sau sa alergi prin parc? Daca preferi exercitiile fizice in intimitatea casei tale, poti folosi cu incredere aplicatia Gorilla Workout (iOS/Android, 0,99 dolari) care te va ajuta sa fii in forma prin intermediul unui program intens de fitness.

Gorilla Workout este construita ca un joc ale carui niveluri devin tot mai dificil de trecut. Astfel, incepi cu exercitii fizice usoare - 10 flotari - progresand pana la unele foarte dificile (50 de sarituri cu genunchii la piept). Cata vreme reusesti sa duci la bun sfarsit exercitiile fizice propuse de Gorilla Workout, vei reusi sa iti tonifici trupul si sa iti dezvolti musculatura fara macar sa iesi din casa!

Sursa foto: swide.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului