Boli

#imatranire prematura #boli rare #boli genetice #boli

Tinerete fara tinerete! Iata cum arata femeia de 28 de ani imbatranita de o boala misterioasa

Are doar 28 de ani dar, cand isi plimba cei doi copii prin parc, lumea o confunda pe Hu Juan cu bunica sau strabunica acestora. Viata tinerei femei a fost ravasita total in momentul in care a fost diagnosticata cu boala rara Cutis laxa, o afectiune care provoaca imbatranirea rapida. Figura chinezoaicei este acum ca cea a unei batrane de 70 de ani!

"Batranica" de 28 de ani

Hu Juan s-a confruntat cu primele semne de imbatranire prematura in urma cu 11 ani, cand a dat nastere primului copil. Din acel moment, pielea fetei ei si cea de pe gat au inceput sa isi piarda din elasticitate, ducand la rapida degradare a fizinomiei tinerei din China, proces tipic pentru maladia Cutis laxa. In acest moment, tanara mamica de 28 de ani arata la chip ca o batranica de 60-70 de ani, in ciuda eforturilor depuse pentru pastrarea aparentei de normalitate.

Sursa foto: visiontimes.com

10 cazuri in toata lumea

Hu Juan este prezenta pe o lista scurta de bolnavi de Cutis laxa, maladia fiind inegistrata doar la 10 persoane din intreaga lume. Boala rara afecteaza doar pielea fetei si a gatului, aspectul cazut al acesteia neregasindu-se pe alte parti ale corpului victimelor acestei maladii. Din nefericire, medicii nu au putut gasi inca un tratament pentru afectiunea genetica care ii arunca in pragul disperarii pe cei 10 bolnavi din intreaga lume.

La limita nebuniei

Dintr-o tanara fermecatoare, Hu Juan a ajuns peste noapte o femeie cu un aspect dizgratios. Tanara a sperat multa vreme ca o a doua sarcina si nastere vor genera un efect invers asupra acestei boli rare cu care se confrunta. Din nefericire, acest miracol nu s-a intamplat, iar femeia s-a trezit pe punctul de a ceda psihic.

"Am vrut de cateva ori sa ma sinucid. Imi este greu mie sa ma uit in oglinda. Nici nu vreau sa ma gandesc ce impresie las celor din jurul meu", povesteste tanara greu incercata de soarta. Pentru mult timp, Hu Juan a refuzat sa iasa din casa sau sa se priveasca in oglinda, fiind oripilata de degradarea continua a chipului sau.

Sursa foto: visiontimes.com

Chirurgia estetica, ultima speranta!

In acest moment, tanara chinezoaica si-a pus ultima speranta in mainile chirurgilor esteticieni de la o clinica din Shanghai, acestia analizand deja de cateva luni evolutia acestui caz. Grupul de midici din Shanghai spera sa gaseasca o solutie care sa ofere, cel putin pe moment, o raza de speranta pentru Hu Juan.

Sursa foto: viralnova.com

Sursa foto principala: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare