Boli

#test #bts #boli transmitere sexuala #veneris #test bts

Ti-e rusine sa mergi la medic atunci cand ai simptome stanjenitoare? Testeaza-te la tine acasa!

Ai simptome legate de sanatatea ta intima despre care iti este greu sa vorbesti chiar si cu cei mai apropiati dintre prietenii tai? Iti este rusine sa mergi la un medic pentru un control amanuntit sau momentan nu iti permiti sa faci acest lucru?

Sanatatea nu este deloc un aspect pe care l-ai putea neglija, iar Veneris iti vine in ajutor cu o solutie la indemana si cat se poate de discreta pentru problemele tale: afla totul despre bolile cu transmitere sexuala si depisteaza-le din timp cu noile teste Veneris!

Infectiile cu transmitere sexuala

Infectiile sau bolile cu transmitere sexuala pot face victime atat in randul barbatilor, cat si in cel al femeilor. Toate afecteaza confortul fizic sau psihic al celor afectati, iar uneori pot degenera, in cazul in care nu sunt depistate si tratate la timp. Mai mult de atat, in cazul femeilor insarcinate, acestea pot afecta chiar si fatul si pot contribui la dezvoltarea anormala a acestuia.

Fara indoiala, bolile cu transmitere sexuala pot afecta in mod iremediabil viata de cuplu. De aceea, ambii parteneri ar trebui sa se asigure ca sunt sanatosi din punct de vedere sexual.

Cum poti depista bolile cu transmitere sexuala

Simptomele bolilor si ale infectiilor cu transmitere sexuala se pot manifesta imediat sau dupa o perioada mai lunga de timp de la contactarea lor, iar uneori cei afectati le pot raspandi mai departe, fara a fi constienti de acest pericol. Bineinteles ca vizita la medic dupa fiecare contact sexual nu este o solutie, mai ales ca aceasta nu este singura cale prin care se pot transmite aceste boli si infectii.

Testele Veneris vin in intampinarea acestei necesitati de a avea controlul permanent asupra starii tale de sanatate, fara a investi sume uriase de bani si eforturi. Bineinteles, testele pentru candida, infectii urinare sau alte afectiuni de acest gen nu suplinesc in totalitate rolul medicilor specializati in obstetrica si ginecologie, insa te avertizeaza daca este timpul sa iti investighezi starea de sanatate.

Transmiterea infectiilor vaginale poate fi acum tinuta in frau cu ajutorul acestor teste, adresate atat femeilor cat si barbatilor, care au o rata de depistare de peste 98,4% in cazul unui numar consistent de afectiuni printre care se numara candida, infectiile urinare, gardnerella vaginalis, trichomonas sau chiar vaginita bacteriana.

Mai mult de atat, gama de teste de la Veneris include si unul adresat strict femeilor, care asigura masurarea pH-ului vaginal.

Care sunt avantajele testarii cu Veneris

In afara faptului ca un test este mai putin costisitor de o vizita la medic, rezultatele sale pot fi analizate la doar cateva minute dupa testare. Siguranta pe care o ofera se apropie de 100% si, mai mult decat atat, te poate scuti de explicatiile stanjenitoare pe care trebuie sa le oferi unui specialist. Nu vei depinde de programul unui cabinet medical pentru a afla daca esti sanatos/ sanatoasa si iti vei putea lamuri nelinistile in cel mai scurt timp.

In plus, discretia este inca un atu al testarii de acest fel, pentru ca testele Veneris pot fi achizitionate atat din farmacii, cat si online. Astfel, te vei putea diagnostica in cel mai scurt timp, in intimitatea casei tale!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului