Boli

#durere de spate #stres

Te doare spatele si vrei sa te eliberezi de stres? Integrative Osteomedicare te ajuta sa imbunatatesti calitatea vietii

Viata sedentara, stresul, orele prelungite la birou in fata unui computer isi pun amprenta atat pe postura, dar mai ales pe calitatea vietii. Spatele incepe sa doara, iar durerile provoaca stres continuu.

 

 Clinica Integrative Osteomedicare propune pacientilor sai imbunatatirea calitatii vietii prin terapii alternative, terapii manuale, precum osteopatie, terapie cranio-sacrala, terapie Raindrop si masaj. 

Care sunt beneficiile osteopatiei si terapiilor manuale?

  • Eliberarea de un spectru larg al durerilor asociate coloanei vertebrale si ale durerilor asociate.
  • Eliberarea de stres si tensiunea adusa de taskurile zilnice, dar si de durere. 
  • Are rolul de a echilibra organismul pe diverse paliere: imbunatatirea sistemului sangvin  si limfatic, stimularea imunitatii si eliberarea de stres fiind principalele beneficii secundare. 
  • Eliberarea de migrene asociate. 
  • Imbunatatirea calitatii posturii. 
  • Imbunatatirea calitatii vietii. 

Terapii alternative oferite de catre Integrative Osteomedicare

Integrative Osteomedicare isi propune sa asigure pacientilor sai terapii alternative care sa le ofere confortul unei vieti mai bune, punand accent pe terapiile manuale precum: osteopatie, terapie craniosacrala, terapie Raindrop sau masaj terapeutic. 

Osteopatie

Este terapia manuala care prin miscari specifice aduce beneficii sanatatii intregului corp. Desi la nivelul perceptiei publice este asociata mai degraba  durerilor de oasa si de spate, osteoterapia aduce beneficii sanatatii multiple. 

Prin stimularea sistemului musculoscheletal, se imbunatateste circulatia sangelui si a limfei, implicit se imbunatateste sistemul imunitar. 

Terapia Cranio- sacrala 

Masajul cranio-sacral este, de asemenea, o terapie manuala care are rolul de a elibera pacientul de dureri si de somatizarea durerii. Aceasta este realizata prin terapii manuale ce se aliniaza cu ritmul cranio-sacral. 

Este o terapie complementara ce ajuta in dureri osoase, cervicale si lombare, in reducerea stresului, a tensiunii arteriale, a starii de oboseala cronica. 

Terapia Raindrop

 Este o terapie complementara impletind doua actiuni terapeutice: actionarea manuala de-a lungul coloanei vertebrale si beneficiile uleiurilor esentiale Young Living. 

Masajul Raindrop este folosit cu succes in tratarea inflamatiilor coloanei, in corectarea posturii, in redarea generala a starii de bine a pacientului. 

Despre Integrative Osteomedicare

Clinica Integrative Osteomedicare s-a infiintat in anul 2020, in Bucuresti, pe calea Victoriei 91-93, pornind de la experinta fondatorului.

Fondatorul Integrative Osteomedicare este Paul Caradan, osteopat cu experienta in Danemarca care doreste sa dezvolte principiile si sistemul terapiilor alternative invatate si dezvoltate in tarile nordice si in Romania. 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului