Boli

#swiss optik #probleme vedere #vedere

Swiss Optik, un mod corect de a vedea lumea

Pentru a ajunge cat mai aproape de clientii sai, Compania Swiss Optik, prezenta pe piata din Romania inca din 2003, urmeaza sa deschida inca doua noi puncte de lucru in tara, numarul centrelor de optica medicala Swiss Optik ajungand asfel la sapte.

Brandul elvetian este cel care a revolutionat piata de optica medicala din Romania prin introducerea, in 2011, a "pachetului complet", cuprinzand rame de vedere, lentile de vedere din plastic cu antireflex, consultatie, laveta, toc si montaj, reducand astfel costul final al unei perechi de ochelari cu un procent semnificativ. Exemplul a fost urmat, ulterior, de toate celelalte firme concurente, beneficiarii acestor oferte fiind clientii romani.

Fara concurenta

Oferta Swiss Optik a impus compania ca lider in piata, aceasta punand la dispozitia clientilor sai gama de produse "Swiss Eyewear" cuprinzand 180 de rame de vedere din plastic si metal, cu o paleta de 7 culori disponibile si peste 60 de branduri consacrate la preturi reduse.

Din 2011 si pana in prezent, Swiss Optik a dat tonul pe piata de optica medicala din Romania, lansand o serie de oferte menite sa permita accesul unei categorii largi de persoane la produsele de calitate superioara comercializate sub brandul elvetian.

"Am apelat la aceasta oferte pentru a oferi posibilitatea achizitiei de ochelari tuturor purtatorilor, indiferent de buget, si pentru a nu mai fi obligati sa cumpere ochelari din piata cu dioptrii si montaj al lentilelor care nu li se potriveau si care le stricau mai rau vederea", explica reprezentantii companiei.

Val de oferte imbatabile

Venind din nou in intampinarea nevoilor clientilor sai, Swiss Optik a lansat, de la mijlocul lunii martie, o serie de oferte imbatabile pentru produsele comercializate in cele cinci centre de optica medicala din Bucuresti.

Noile oferte de primavara de la Swiss Optik cuprind pachete promotionale pentru toate categoriile de clienti. Varstnicii se pot bucura de pachetul special care cuprinde rame de plastic sau metal, inclusiv cele din noua colectie 2015, lentile, consultatie, montaj si tocul de ochelari, totul la doar 60 de lei.

Ramele de brand din magazinele Swiss Optik, cuprinzand produse a peste 60 de marci cunoscute, sunt disponibile in aceasta perioada cu un discount generos de 50%. De reduceri te poti bucura si in cazul lentilelor comercializate in cele cinci centre de optica medicala deschise de Swiss Optik in Bucuresti, acestea fiind oferite cu un discount de 20%.

Poti sa te bucuri de o rama foarte usoara si rezistenta la socuri mecanice in fiecare zi cu ajutorul ramelor din titan disponibile in centrele de optica medicala Swiss Optik. Acestea includ modele ale brandurilor Swiss Eyewear, Charmant West si Picaso, ramele, consultatia, lentilele, tocul ochelarilor si montajul fiind incluse in pachetul promotional de 150 de lei.

Swiss Optik este si locul de unde poti cumpara lentile de contact Pure Vision 55A sau lentile de contact cosmetice colorate in noua nuante diferite la doar jumatate din pretul lor de piata.

Cum primavara nu este decat un preambul al verii ce sta sa vina este cazul sa iti pui la punct si arsenalul de accesorii care te vor face sa suporti mai usor lumina soarelui din lunile de vara. Swiss Optik lichideaza stocul de ochelari de soare de marca din magazinele sale, oferindu-ti sansa de a cumpara perechea dorita la imbatabilul pret de doar 175 de lei.

Toate aceste oferte demonstreaza din plin faptul ca Swiss Optik isi asuma in continuare misiunea de a oferi cele mai bune produse si servicii de pe piata la preturi fara concurenta.

Sursa foto: getlokal.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare