Boli

#myrkl #suplimente alimentare #lansare romania #suplimente #alcool

SCRIEM ISTORIE: primul supliment alimentar de consumat inainte de a bea alcool, Myrkl, se lanseaza in Romania

Faire Medical (DFM) a testat prima formula gasita vreodata ce descompune alcoolul in mod eficace (AB001™) si lanseaza inovatorul Myrkl pe mai multe piete.

 ‘Chiar sunt Myrkls’ Sunday Times

 ‘Un semn de la Dumnezeu. Considerati-ma convertit la Biserica lor’ The Telegraph

  •   Myrkl contine AB001™, prima formula descoperita vreodata in istorie, cu capabilitatea demonstrata stiintific de a descompune in 60 de minute 70% din cantitatea de alcool consumata
  •   Cum functioneaza? Trebuie sa luati doua tablete inainte de a consuma alcool, iar acesta nu va fi asimilat in totalitate
  •   Dupa ce a cucerit piata din UK in aceasta vara – stocul a fost lichidat in mai putin de 24h, iar suplimentul a primit recenzii favorabile de la consumatori si jurnalisti – este acum disponibil spre comercializare pentru piata din Romania
  •   Produsul este disponibil online, pe www.myrkl.eu

Myrkl, primul supliment din lume creat pentru a fi luat inainte de a consuma alcool, demonstrat stiintific, este acum disponibil pe piata din Romania. Suplimentul inovator de la  de Faire Medical (DFM) se lanseaza acum in Romania si poate fi comandat online pe www.myrkl.eu. de Faire Medical este o companie revolutionara de origine suedeza ce produce probiotice si reinventeaza categoria de vitamine, minerale, suplimente (VMS) cu un portofoliu deosebit de produse naturale, demonstrate stiintific, si totusi accesibile.

Frederic Fernandez, Head of Group la Myrkl, comenteaza: “Suntem incantati sa aducem  pe piata din Romania primul supliment din lume creat pentru a preintampina consumul de alcool. Ingredientul activ din Myrkl, AB001™, este o inovatie stiintifica, rezultatul a peste 30 de ani de cercetare si dezvoltare independente, de studii revizuite de referenti stiintifici. Este prima data in istorie cand s-a demonstrat ca un produs descompune alcoolul in mod eficace in stomac, inainte de a ajunge la ficat.”

Un studiu independent revizuit de referenti stiintifici a aratat ca ingredientul activ din Myrkl, AB001™, a descompus pana la 70% din cantitatea de alcool in 60 de minute (si 50% in 30 de minute) dupa consumarea acesteia. Ingredientele active constituie un amestec de bacterii cu performanta ridicata (cu precadere Bacillus Subtilis & Bacillus Coagulans) imbogatit cu L-cisteina si vitamina B12. Pentru a mentine eficacitatea acestui supliment, este necesar sa fie luate 2 tableta inainte de a consuma alcool. Toate ingredientele sunt autorizate si recunoscute de Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara (EFSA).

Myrkl este acum disponibil spre livrare pe piata din Romania pe www.myrkl.eu pentru costul de 34.80 € pentru 30 de capsule (15 doze) cu livrare gratuita in Romania, la comenzi de minimum 40.00 €. Doua tablete de Myrkl trebuie luate cu 2 ore inainte de a consuma alcool si raman eficiente pana la 12 ore dupa ingerare. Myrkl nu este adecvat pentru persoanele insarcinate, care alapteaza sau pentru minori.

Note explicative

Despre nivelul de multumire al consumatorilor – Myrkl este un supliment alimentar. Asimilarea suplimentelor depinde de numerosi factori interni si externi. Exact din acest motiv, nivelul de multumire al consumatorilor de Myrkl este apreciat la 70% si nu 100%. Intr-adevar, o companie globala de cercetare a condus in UK un studiu independent legat de Myrkl, iar din 1225 respondenti, 848 au confirmat ca au fost multumiti de Myrkl (70%). Acest rezultat este similar cu cel aratat de jurnalistii independenti din UK care au publicat recenzii despre Myrkl pana la aceasta data (70% dintre recenzii au fost pozitive, iar 30% au fost negative sau neutre).

Despre formula – DFM a inventat prima formula din istoria omenirii (AB001™) care a aratat rezultate promitatoare cu privire la descompunerea alcoolului efectiv in stomac, inainte de a ajunge la ficat. AB001™ este un mix de bacterii patentate, cu performanta ridicata (cu precadere Bacillus Subtilis si Bacillus Coagulants) imbogatit cu L-cisteina. Studiul publicat si revizuit de referenti stiintifici, desi realizat la scara mica, a demonstrat ca AB001™ a reusit sa descompuna 70% din alcoolul in decurs de 60 de minute (si 50% dupa 30 de minute) de la consumarea acestuia (pentru mai multe informatii despre cum functioneaza AB001™, va rugam sa consultati graficele de mai jos). AB001™ este o formula naturala si vegana, iar pentru a fi eficienta este necesara ingerarea a 2 tablete cu 2-12 ore inainte de a consuma alcool. Mai multe studii stiintifice sunt in curs de desfasurare in prezent, pentru a consolida acele rezultate initiale promitatoare si pentru a le valida la scara larga.

FOTO: myrkl.eu

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare