Boli

#tratament fertilitate #infertilitate barbati #probleme de fertilitate

Scapati de problemele de fertilitate cu Fertilovit M Plus

Va confruntati cu probleme de fertilitate? Va doriti sa gasiti un remediu pentru a rezolva aceasta problema? Ei bine, l-ati gasit. Vi-l spunem noi. Remediul pentru problema dvs. se numeste Fertilovit M Plus si face parte din gama Fertilovit destinata dezvoltarii corecte a spermatozoizilor si a ovocitelor, iar mai tarziu a copilului.

Fertilovit pentru barbati este bogat in antioxidanti, contine taurina, multivitamine si minerale, contribuind la mentinerea sanatatii functiei reproductive.

Fertilovit M Plus este un supliment alimentar dedicat barbatilor care se confrunta cu disfunctii testiculare.

in compozitia sa exista o combinatie optima de vitamine, minerale si oligoelemente. Zincul si seleniul sprijina buna functionare a organismului. Totodata, vitamina C cu eliberare prelungita protejeaza spermatozoizii contra deteriorarii din cauza stresului oxidativ.

Statisticile arata ca unul din 10 cupluri are probleme de conceptie, in 30% din cazuri fiind vorba de probleme de fertilitate.

L- Carnitina din compozitia sa ajuta la transportul acizilor grasi in nucleul celulelor. De asemenea, asigura energia necesara celulelor si participa la maturizarea spermei.

Suplimentul Fertilovit M Plus contine si Coenzima Q10, care contribuie la reglarea metabolismului energetic al organismului.

Vitamina C din compozitia sa este un antioxidant puternic, solubil in apa cu eliberare prelungita. Aceasta vitamina ajuta spermatozoizii sa se dezvolte, sa sa fie mobili si sa supravietuiasca. in momentul in care veti lua acest produs, vitamina C va incepe sa imbunatateasca calitatea acestora.

Zincul continut de acest supliment alimentar este un oligoelement ce participa la formarea a peste 200 de enzime. Deficitul de zinc scade nivelul de testosteron. De asemenea, vitamina E si seleniul au un puternic antioxidant si cresc fertilitatea barbatilor.

Glatationul este un alt important antioxidant care contribuie la imbunatatirea materialului seminal.

Dupa cum se poate observa, Fertilovit M Plus are in compozitia sa ingrediente cu grija alese cu scopul de a va imbunatati fertilitatea. insa, trebuie sa retineti un lucru foarte important. Cantitatea si calitatea spermei este direct influentata de dieta nu foarte sanatoasa combinata cu diferiti factori de mediu poluanti.

Stilul de viata, metalele grele, toxinele, drogurile, nicotina, toti acesti factori afecteaza fertilitatea. Din acest motiv, este indicat sa optati pentru o dieta echilibrata, bogata in aminoacizi, vitamine si oligoelemente.

Stresul oxidativ poate provoca leziuni grave spermatozoizilor, impiedicandu-i sa-si indeplineasca sarcina. Aici va poate ajuta Fertilovit M Plus. Prin urmare, nu trebuie sa evitati sa-l folositi daca vreti sa deveniti tatici. Pentru a imbunatati calitatea spermei trebuie sa luati acest supliment cel putin 90 de zile. in aceasta perioada spermatozoizii se vor regenera, iar randamentul lor va creste. Dupa aceasta faza de pregatire trebuie sa luati produsul pana visul de a avea un copil devine realitate.

Daca intrati in magazinul online bioo.ro, puteti achizitiona acest produs la un pret foarte avantajos.

Sursa foto: glendalemri.com

 

                                                                                                                                                           Advertorial 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului