Boli

# balonix # senzatii balonare #balonare

Scapa de balonare si de senzatiile asociate acesteia cu Balonix®MED

Auzim frecvent de balonare si aproape fiecare dintre noi a experimentat cel putin o data in viata aceasta senzatie neplacuta. Desi nu este o afectiune grava, balonarea poate fi extrem de suparatoare, deoarece este insotita, in general, de dureri abdominale, eructatii, gaze intestinale sau constipatie.

 

Excesul de gaze de la nivelul tractului gastrointestinal este cauzat de un dezechilibru intre eliminarea gazelor si producerea lor. In mod normal, in tractul gastrointestinal gazele exista ca urmare a digestiei alimentelor, a activitatii bacteriilor care constituie flora intestinala, precum si a obiceiurilor alimentare: consumul bauturilor carbogazoase, al bomboanelor, al gumei de mestecat, al lichidelor baute cu paiul, deglutitia rapida a lichidelor sau a alimentelor solide, vorbitul in timpul meselor.

Este de dorit evitarea factorilor declansatori, dar chiar si asa, balonarea poate aparea in cele mai nepotrivite momente si poate strica oricui buna dispozitie.

Pentru a lupta rapid si eficient cu aceste probleme, ai acum Balonix®MED – comprimate masticabile pe baza de simeticona – substanta activa ce lupta cu succes impotriva balonarii si a disconfortului asociat acesteia.

Uiti de balonare cat ai zice ...BALONIX!

Iata de ce merita sa incerci Balonix®MED atunci cand te confrunti cu balonarea:

Comprimatele se dizolva imediat si au efect tintit, rapid si sigur. Simeticona, ingredientul activ din Balonix®MED, are mecanism fizic de actiune, nefiind absorbita de organism. Produsul are gust placut, de lamaie, si poate fi administrat si copiilor cu varste mai mari de 6 ani.

Balonix®MED comprimate masticabile este indicat pentru tratamentul simptomatic al afectiunilor insotite de acumularea excesiva de gaze la nivel abdominal, ameliorand balonarea, meteorismul, eructatiile, tensiunea abdominala.

Este recomandat si in preventia formarii gazelor abdominale in exces, dupa interventiile chirurgicale, dar si pentru pregatirea unor explorari abdominale cu scop de diagnostic cum sunt: radiografia, ecografia si colonoscopia, pentru facilitarea examinarii medicale a abdomenului.

Afla mai multe aici: www.fitermanpharma.ro.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului