Boli

# sanosan mama #sanosan

Sanosan Mama - pentru mamici implinite, frumoase si increzatoare

Sa fii mama e un lucru minunat, dar si poate cel mai dificil job. O viitoare mama este cu siguranta nerabdatoare si coplesita de emotie pe parcursul sarcinii, iar aducerea pe lume a bebelusului reprezinta o implinire neasemuita.

 

Insa toate acestea vin la pachet si cu alte schimbari, de ordin fizic: vergeturi, piele uscata, sani extrem de sensibili. Pentru a ajuta noile mame sa treaca cu bine peste aceste schimbari, Sanosan a dezvoltat gama de produse Mama, ai carei formule ofera ingrijire eficienta si sigura.

Gama cuprinde 5 produse:

Ulei anti-vergeturi: contine o combinatie de 4 uleiuri de origine 100% naturala (ulei de seminte de struguri, de migdale, de masline si floarea-soarelui) si acizi valorosi omega 3, 6 si 9, pentru a mentine elasticitatea pielii si a preveni vergeturile.

Crema anti-vergeturi: cu un complex de elastina si colagen, aceasta crema este ideala pntru masaj, deoarece mentine pielea elastica si ajuta la prevenirea vergeturilor. Acum in cantitate dubla, intr-o unitate de produs-200 grame.

Fluid reducere vergeturi: contine ingrediente active si formula speciala SynMat - o combinatie de extract de phaseolus lunatus si rutin (trateaza celulele inflamatorii activate), precum si 2 peptide (stimuleaza repararea matricei extracelulare deteriorate). Crema poate reduce adancimea medie a vergeturilor cu pana la 72% dupa 2 luni de utilizare. Acestea se estompeaza si devin mai fine. Produsul contine collagen si elastin oferind supletesi fermitate.

Balsam mameloane: obtinut din 100% lanolina naturala pura, balsamul este sigur atat pentru mama, cat si pentru copil in procesul de alaptare. Ajuta pielea sa-si refaca nivelul de hidratare si ii  imbunatateste bariera naturala de protectie. De asemenea, este ideala pentru buze uscate sau pentru arsuri, precum si pentru pielea uscata a bebelusului.

Tampoane de protectie pentru sani: din material moale, ce lasa pielea sa respire, acestea ofera o fixare de durata cu ajutorul benzilor si a formei ce se potriveste perfect pe san. Din celuloza extrem de absorbanta, au o folie interioara extrem de moale, ce se potriveste zonei extrem de sensibile.

Produsele NU contin  parabeni, uleiuri minerale, parafina si sunt testate clinic.

Puteti achizitiona SANOSAN in farmaciile si magazinele specializate pentru copii, precum si supermarketurile  sau hypermarketurile din intreaga tara. Ele pot fi gasite si online pe principalele site-uri consacrate (generaliste si pentru copii).

Mai multe informatii gasiti pe: www.sanosan.com.ro dar si pe paginile de social media:  https://www.facebook.com/sanosanromania/ https://www.instagram.com/sanosanromania/.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare