Boli

#Salvestrol Platinum #Salvestrol #viata sanatoasa

Salvestrol si Salvestrol Platinum pentru o viata sanatoasa

Sanatatea este lucrul cel mai de pret al oamenilor. Daca nu avem sanatate putem sa spunem ca nu avem nimic. Sanatatea este cea care ne da posibilitatea de a bucura de tot ce este mai frumos in viata. Din pacate insa, uneori sanatatea ne joaca feste. Atunci cand ne asteptam mai putin, sanatatea ne este brusc afectata de afectiuni necrutatoare precum este cancerul.

 

Este cumplit sa te trezesti deodata ca dintr-o persoana care se bucura de sanatate, ai ajuns sa cauti solutii pentru a scapa de aceasta boala cumplita.

Pentru a veni in sprijinul celor care se preocupa pentru sanatatea lor dar si a celor care isi doresc sa gaseasca un adjuvant in tratarea unei astfel de boli, cercetatorii au creat o gama de produse 100% naturale numita Salvestrol din care face parte si Salvestrol Platinum 2000. Acest produs este un citostatic natural, cu rol in prevenirea cancerului. El poate fi luat ca supliment alimentar pentru orice tip de cancer.

Din componenta acestui citostatic natural fac parte plante si fructe cultivate organic, in urma cercetarilor stiintifice pe care doi profesori britanici le-au realizat. imbucurator este faptul ca acest suplimentar alimentar organic poate fi folosit in etapa curativa de tratament.

Salvestrol Platinum 2000 contine extract de afin, de mure, de portocala amara, de struguri si excipienti din faina de orez. Toate fructele care au fost folosite la realizarea acestui produs revolutionar sunt 100% Bio, nefiind modificate organic.

Datorita faptului ca este un produs din plante, Salvestrol Platinum nu poate fi folosit doar de persoanele bolnave de cancer, ci si de persoanele care vor ca organismul lor sa functioneze cat mai bine posibil. Luand un astfel de produs asiguram organismului necesarul de salvestroli de care acesta are nevoie pentru a functiona in cele mai bune conditii.

Calitatea vietii este extrem de importanta pentru o buna functionare a organismului. Traim insa intr-o lume extrem de agitata, timpul parca nu ne mai ajunge, mancam pe fuga si doar ceea ce apucam. Dieta noastra este extrem de saraca in minerale, vitamine, fitonutrienti etc. Astfel, organismul nostru sufera.

Din acest motiv, cercetatorii au creat un produs revolutionar, pentru a oferi organismului 2.000 de puncte de salvestroli.

Salvestrolii sunt compusi din hrana pe care enzima CYP1B1 ii supune procesului de metabolizare cu scopul de a-i transforma in metaboliti care au proprietati anticancerigene. Acestia opresc cresterea tumorii prin uciderea celulelor canceroase.

Suplimentul alimentar pe care cercetatorii britanici l-au creat, are o concentratie mare de salvestroli, pentru a ajuta organismul sa lupte contra celulelor bolnave.

Salvestrolii din Salvestrol Platinum 2000 sunt substante produse de plante, cu scopul de a se apara controla agentilor patogeni, ciupercilor, insectelor, virusilor. Salvestrolii ajuta organismul in prevenirea cancerului, dar si in lupta contra sa atunci cand boala este deja instalata.

Din pacate, organismul uman nu produce salvestroli, din acest motiv trebuie sa luam acesti fitonutrienti din alimentatie si suplimentele alimentare precum Salvestrol Platinum 2000.

Studiile arata ca enzima CYP1B1, care este marker tumoral universal, este prezenta in fiecare celula tumorala, dar nu si in celula sanatoasa. Aceasta enzima are capacitatea de a depista cancerul inainte ca simptomele sa apara. Fiindca este prezenta doar in celulele bolnave, le distruge pe acestea si le protejeaza pe cele sanatoase.

Salvestrolii sunt transformati de catre aceasta enzima in substante toxice, omorand programat celule canceroase, aceasta moarte fiind numita apoptoza.

Pentru a proteja organismul in mod corespunzator contra cancerului si pentru a ameliora aceasta boala necrutatoare, trebuie sa-i oferim un aport optim de salvestroli, dar si biotina, vitamina C, seleniu, seleniu, niacina si activitate fizica.

Salvestrol Platinum 2000 contribuie la cresterea eficientei tratamentelor homeopate si poate fi administrat si in timpul chimioterapiei si radioterapiei, trebuie insa luat a doua zi dupa aceste terapii. Salvestrolii ne ajuta in lupta contra celulelor canceroase si a formarii tumorilor.

In urma studiilor realizate de cercetatorii britanici au fost descoperiti peste douazeci de fitonutrienti (flavonoizi, stilbenoizi, stilbene, acizi carboxilici). Acesti fitonutrienti ii gasim in fructe, plante si legume si contribuie la distrugerea celulelor canceroase dupa ce sunt activate de catre enzima CYP1BI. Toti acesti fitonutrienti fac parte din grupul salvestroli, care, dupa cum arata studiile, omoara celulele tumorale.

Toate fructele care au fost folosite la fabricarea acestui produs atat de benefic pentru sanatatea organismului, au o concentratie mare de salvestroli si au capacitatea de a lupta contra cancerului.

Pentru a intra in posesia lui trebuie intrat pe salvestrolplatinum.bioo.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare