Boli

#spuma de memorie #saltea #somn

Salteaua cu spuma de memorie pune capat noptilor albe

Tu cand te-ai trezit cu zambetul pe buze ultima oara? Nu iti mai aduci aminte, asa e? Calitatea somnului tau este la fel de importanta precum numarul orelor de odihna. Chiar daca dormi opt ore pe noapte, te poti trezi deseori cu o dispozitie proasta, iar sanatatea iti poate fi afectata pe termen lung, daca acest lucru se petrece constant. Salteaua este cea care face diferenta intre o dimineata in care te trezesti entuziast, pregatit sa o iei de la capat si una in care te simti mai frant decat erai inainte sa te culci, o dimineata in care simti ca nu esti pregatit din punct de vedere fizic si nici din punct de vedere psihic pentru a incepe ziua.

Cu totii avem nevoie de un somn care sa ne ajute la reincarcarea bateriilor, iar salteaua pe care dormim joaca un rol deosebit de important in acest sens. Ne petrecem aproximativ o treime din viata in pat, iar lipsa unui somn odihnitor poate conduce la fel de fel de probleme, precum cele articulare, cele de memorie, probleme de concentrare, apatie. Saltelele vascoelastice (cu spuma cu memorie) pot pune capat noptilor in care te chinui sa te odihnesti si pot face ca somnul tau sa fie mult mai confortabil si mai odihnitor ca niciodata.

Specialistii magazinului online de saltele saltele-online.ro informeaza asupra faptului ca spuma cu memorie vascoelastica este un material modern, cu proprietati anti-microbiene, superior din punct de vedere tehnologic, ce se adapteaza perfect la temperatura corpului, reduce necesitatea de a schimba pozitia corpului in timpul somnului (imbunatatind, astfel, circulatia sangvina) si mentine coloana intr-o pozitie corecta.

Spuma cu memorie a devenit un material popular in productia saltelelor si a pernelor tocmai pentru ca sunt foarte confortabile si, in acelasi timp, au si efect terapeutic (amelioreaza durerile de spate, sold, gat si umeri). Aceste dureri sunt reduse tocmai datorita faptului ca spuma cu memorie este sensibila la temperatura si greutate. Confortul unei saltele cu spuma este total diferit fata de cel al unei saltele cu arcuri, caci o saltea cu spuma va avea mereu tendinta de a urmari forma corpului.

Magazinul online saltele-online.ro va recomanda o gama larga de saltele vascoelastice din care puteti alege, ce au un confort ridicat si un management al umiditatii bine configurat. De exemplu, salteaua Memory Comfort 7 este destinata persoanelor ce doresc un confort soft, oferit de un strat mare de MemoryFoam (7 cm), asezat pe o placa ferma de material cu celula deschisa pentru controlul umiditatii. Stratul de 7 cm ofera o amprenta deosebit de eficienta, eliminand punctele de presiune si favorizand o circulatie sangvina foarte buna, indiferent de pozitia preferata de somn (pe spate, lateral sau burta).

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare