Boli

# pune tusea la colt #imunotus #tuse

Pune tusea la colt cu Imunotus®

Daca ar fi sa facem un sondaj, tusea ar fi cu siguranta cel mai enervant simptom al racelii. Desi este un mecanism de aparare al organismului, ce are scopul de a elibera caile respiratorii de mucus sau iritanti straini, tusea nu este o experienta foarte placuta, iar episoadele persistente pot avea repercursiuni asupra sistemului respirator.

Daca te confrunti cu o tuse productiva, Fiterman Pharma iti vine in ajutor cu gama care pune tusea la colt!

Imunotus Forte contine ingrediente active naturale, care contribuie la mentinerea starii de sanatate a cailor respiratorii si la functionarea normala a sistemului imunitar, fiind indicat pentru fluidizarea secretiilor mucoase si favorizarea expectoratiei. Destinat adultilor si copiilor de peste12 ani, Imunotus Forte nu contine coloranti sintetici sau conservanti. Efect cu doar un plic/zi.  

Celor mici le sare in ajutor siropul Alinan® Imunotus® Iedera, un supliment alimentar pentru sanatatea cailor respiratorii, special conceput pentru a fi administrat copiilor cu varsta peste 2 ani. Pe langa eliberarea cailor respiratorii, siropul contribuie si la functionarea normala a sistemului imunitar.

Mai multe informatii despre gama Imunotus gasiti pe site-ul www.fitermanpharma.ro. Produsele sunt disponibile atat pe shop.fitermanpharma.ro, cat si in farmacii.

Urmareste-ne si pe facebook.com/LaboratoareleFiterman sau pe instagram.com/fitermanpharma

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului