Boli

#ochelari de vedere #ochelari

Protejeaza-ti vederea cu ochelarii de la Grande Optique

Tot mai multi oameni au ajuns sa lucreze de acasa in fata calculatorului. Asta inseamna mai bine de jumatate din zi petrecuta in fata ecranului unui laptop sau PC. Si cum in pauze cu siguranta telefonul era nelipsit din mana, pentru un scroll pe Facebook, Instagram sau TikTok, iata ca lumina albastra afecteaza retina 8 ore pe zi sau mai mult.

 

Principiul de mai bine sa previi decat sa tratezi se aplica si in cazul vederii. Daca si tu stai toata ziua in fata ecranului, atunci ai nevoie de o pereche de ochelari de protectie. In plus sunt stylish, iti dau un farmec aparte si iti pun in evidenta trasaturile fetei, in special ochii, incadrandu-i ca in doua mini rame foto. Imediat vor atrage privirea asupra chipului tau si-i indeamna pe oameni sa te priveasca descoperindu-ti mai profund ochii. Iata mai jos motivele pentru care ai nevoie de o pereche de ochelari de protectie de la Grande Optique.

Utilizeaza ochelarii de protectie zilnic

Ochelarii de protectie au un filtru special, ce fac un contrast cu lumina albastra emisa de ecrane. Lumina albastra poate afecta destul de grav vederea in timp, crescand riscul degenerescentei maculare. Celulele din retina care sunt sensibile la lumina pot fi afectate de expunerea prelungita la lumina albastra. Lumina albastra genereaza un fel de “zgomot” difuz luminos, fapt pentru care apare sindromul de oboseala vizuala la calculator. Ochii au acea senzatie de impaienjenire, sunt uscati sau are loc hiperlacrimarea, se inrosesc si pot aparea chiar si durerile de cap. Utilizeaza-i cand folosesti orice device, inclusiv cand te uiti la televizor.

La Grande Optique ai peste 3000 de modele de rame de ochelari dintre care poti alege. Ochelarii sunt 100% originali de la unele dintre cele mai renumite branduri, practic de la A la Z. Printre acestea se afla Ana Hickmann, Prada, Police, Guess, Ralph Lauren, Silhouette, Bvlgari.

Tratamente pentru ochelarii de vedere

Acest cabinet oftalmologic asteapta clientii pentru consultatii, dar si pentru a le crea perechea de ochelari de vedere perfecta. Aici se regasesc lentile produse conform tehnologiilor de ultima generatie in acest domeniu, ce sunt bineinteles adaptate dioptriilor si bugetului fiecarui pacient. Se regasesc aici chiar si lentile progresive Zeiss si Essilor.

Pe langa filtrul pentru lumina albastra, la acest cabinet lentilele pot fi tratate fotocromatic aducand confort vizual si protectie maxima pe tot parcursul zilei si antireflex in cazul lentilelor de vedere cu abordare generala. Cele din urma au caracteristici superhidrofobice si de superdurificare. Rezistenta la zgarieturi este crescuta, lentilele resping grasimile si murdaria, deci vei vedea cu o claritate maxima.

Daca vrei sa afli mai multe despre serviciile oferite de Grande Optique sau sa vizualizezi ramele disponibile pe site acceseaza grandeoptique.ro. Poti comanda de aici chiar si ochelari de soare sau lentile de contact.

Protejeaza-ti vederea din timp, ca sa nu regreti mai tarziu!

Contact:

0736618420

Email: contact@grandeoptique.ro

Adresa: str. Nicolina nr. 13, Iasi, Romania (reper Podu Ros, baza Podului Nicolina)

Sursa foto: https://grandeoptique.ro/

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului