Boli

#servicii spital #acreditare spital #servicii medicale #spital

Primul spital din Romania, in topul unitatilor medicale de prestigiu din Europa de Sud-Est

Premiera pentru sistemul de sanatate din Romania. Spitalul Baneasa din cadrul Retelei de sanatate Regina Maria este prima si singura institutie medicala din Romania care obtine acreditarea Joint Commission International, liderul mondial in acreditarile de sanatate.

 

“Incurajez intreaga comunitate medicala din Romania sa salute angajamentul asumat proactiv de Spitalul Baneasa pentru calitatea serviciilor si siguranta pacientului”, a completat Paula Wilson.

„Sunt onorat si mandru totodata ca Spitalul Baneasa este primul spital din Romania care primeste recunoastere internationala, confirmand din nou performanta si siguranta serviciilor medicale oferite, la standarde americane. Obtinerea acestei performante la nivel international de catre Spitalul Baneasa este o premiera nationala si un mare pas inainte pentru intregul sector medical, fiind prima institutie medicala care se aliniaza cu succes comunitatii mondiale a organizatiilor acreditate JCI” , a declarat Fady Chreih, director executiv Reteaua de Sanatate Regina Maria.

„In Spitalul Baneasa, pacientul este privit ca un intreg si sunt adresate toate nevoile acestuia de natura fizica, psihica, emotionala. Astfel, inca de la internare, se evalueaza riscurile de contactare de infectii, riscul de cadere, scorul de durere, nevoile de educatie, nevoile nutritionale sau de recuperare functionala. In functie de nevoile identificate, echipele medicale aplica protocoale de ingrijire personalizate.” declara dr. Nirvana Georgescu, Director de Calitate si Siguranta Pacientului, Reteaua de Sanatate Regina Maria.

Sursa foto: transcends.co

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare