Boli

#Systane #Systane Hydration #ochi uscati

Ochiul uscat, un pas in spate. Systane Hydration, un pas in fata

Ochiul uscat poate fi cauzat de dezechilibrul oricaruia dintre cele trei straturi ale filmului lacrimal. Aceste trei straturi lucreaza impreuna pentru a mentine ochii confortabili si protejati. Daca unul sau mai multe dintre ele este intrerupt/afectat, filmul lacrimal nu va fi capabil sa protejeze suprafata oculara si vor aparea senzatii de nisip, oboseala sau iritatie.

Vantul, motivul uscaciunii ochilor

Una dintre cauzele aparitiei ochiului uscat este expunerea la vant. Ochii expusi timp indelungat la factorii de mediu favorizanti devin, in timp, sensibili, iar filmul lacrimal va fi afectat si nefunctional. Acest lucru inseamna ca lacrimile nu sunt produse in cantitate suficienta sau se evapora mult prea repede.

Systane Hydration picaturi oftalmice lubrifiante, solutia inteligenta pentru ochiul uscat

Lacrimile artificiale Systane Hydration, cu HP-Guar (hidroxipropil guar) si hialuronat de sodiu, ofera o ameliorare avansata a simptomelor de ochi uscat, reface straturile interne ale filmului lacrimal (stratul apos si mucinic) si hidrateaza suprafata oculara pe o durata mai lunga comparativ cu acidul hialuronic simplu.

Systane Hydration picaturi oftalmice lubrifiante este un produs steril. Picaturile pot fi utilizate la nevoie pe durata intregii zile pentru a ameliora simptomele ochiului uscat. De asemenea, Systane Hydration poate fi utilizat pentru a lubrifia si rehidrata lentilele de contact zilnice, sau pe cele cu utilizare extinsa din silicon hidrogel sau moi (hidrofilice).

Systane Hydration este un dispozitiv medical ce se poate elibera fara prescriptie medicala. Este disponibil in farmacii.

Sursa foto: shutterstock via Systane Hydration

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare