Boli

#lacrimi artificiale #ochi uscati #lacrimi

Ochi uscati? Uita de aceasta problema!

Ochiul uscat este o afectiune cauzata de schimbari ale calitatii si cantitatii lacrimilor, producand uscaciune si iritatie oculara.

Cei care pot suferi de aceasta afectiune sunt majoritatea persoanelor de peste 65 de ani (62% dintre femei, 44% dintre barbati), 55% dintre pacientii cu diabet, 50% dintre purtatorii de lentile de contact, 22% dintre pacientii cu Sindromul Sjogren.

Ameliorarea ochiului uscat

Desi nu exista un medicament care sa vindece ochiul uscat, exista lacrimile artificiale care ajuta la ameliorarea simptomelor. Systane Ultra picaturi oftalmice lubrifiante este unul dintre ele. Conceput pentru refacerea straturilor interne ale filmului lacrimal (stratul apos si mucinic), Systane Ultra este util pentru persoanele cu ochi sensibili, uscati, inflamati sau iritati.

A fost demonstrat clinic faptul ca lacrimile artificiale Systane® ofera ameliorarea atat a semnelor (ceea ce poate verifica medicul) cat si a simptomelor ochiului uscat. Systane® impreuna cu lacrimile naturale formeaza un strat protector care asigura hidratarea si care elibereaza ochiul de simptomele inconfortabile ale sindromului de ochi uscat.

Radiatiile UV si zapada, pericol pentru sanatatea ochilor

Desi este o informatie nu tocmai cunoscuta sau vehiculata, este o informatie reala. Radiatiile UV razbat si prin nori. Iar in timpul iernii sunt reflectate puternic de zapada. Expunerea indelungata la razele UV si temperaturile scazute pot afecta vederea si provoca aparitia sindromului de ochi uscat: senzatii de intepaturi, mancarime, arsura, sensibilitate la lumina, oboseala.

Systane Ultra picaturi oftalmice lubrifiante, revolutie in ameliorarea simptomelor uscaciunii oculare

Creat pentru a combate aceste cauze ale ochiului uscat pe doua fronturi, Systane® ofera intai ochilor hidratare imediata, ajutand la reducerea disconfortului cauzat de ochiul uscat. in timp ce se disperseaza pe ochi, Systane® isi ajusteaza pH-ul pentru a se potrivi cu pH-ul natural al ochilor, asigurand astfel o stare de confort crescuta.

in acelasi timp, Systane se combina cu lacrimile naturale formand o retea de gel care adera la suprafata celulelor ochilor. Folosind aceasta ca ancora, Systane formeaza un strat de protector de lunga durata, actioneaza ca un scut si calmeaza suprafata oculara.

Systane Ultra se poate utiliza ori de cate ori este nevoie, pe parcursul intregii zile, chiar si in timpul purtarii de lentile de contact. Este un dispozitiv medical care se poate elibera fara prescriptie medicala si este disponibil in farmacii in flacoane a 10 ml, cat si monodoza fara conservanti.

 

Advertorial 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare