Boli

#tendinta acneica #no spot #doctor fiterman

NOU! Doctor Fiterman lanseaza NO SPOT® – gama pentru tenul cu tendinta acneica

Acneea se numara printre cele mai des intalnite afectiuni dermatologice care provoaca nu doar disconfort, ci duce la lipsa increderii de sine, izolare sociala si tulburari emotionale. Chiar daca acneea afecteaza mai mult de 85% dintre adolescenti, aceasta problema poate continua si la varsta adulta.

 

Doctor Fiterman a dezvoltat gama NO SPOT® pentru tenul cu tendinta acneica!

Dezvoltate sub rigori farmaceutice si respectand cele mai inalte standarde de calitate internationale, produsele NO SPOT® ajuta la reducerea si impiedica formarea imperfectiunilor, petelor, cosurilor, comedoanelor. In plus, formulele refac, regenereaza si fortifiaza bariera cutanata a pielii si hidrateaza intens tenul.

Eficacitatea produselor din gama NO SPOT® este sustinuta de asocieri unice de ingrediente active precum Madecassoside, cea mai potenta molecula din Centella asiatica si un antiinflamator natural, niacinamida, acidul salicilic, zincul, dexpantenolul, xilitolul sau vitamina A.

Gel purifiant de curatare - curata si exfoliaza bland tenul cu ajutorul agentilor de curatare de origine naturala si derivatilor din cocos, fara sa usuce. Matifiaza si reduce excesul de sebum, deblocheaza porii si reduce numarul imperfectiunilor severe si hidrateaza pielea.

SKINFIX crema hidratanta anti-imperfectiuni - cu eficacitate crescuta inca din primele zile de utilizare, crema reduce imperfectiunile persistente si cele severe. Stimuleaza sinteza colagenului si a elastinei, redand astfel tenului elasticitatea si fermitatea, si reface si fortifiaza bariera cutanata.

KERATOFIX crema purifianta - recomandata pentru ingrijirea tenului gras, cu tendinta acneica, aceasta crema este special conceputa pentru a dizolva continutul punctelor negre si albe. Exfoliaza delicat, reduce numarul de comedoane si creste nivelul de hidratare al pielii.

SEBOFIX crema hidratanta sebo-reglatoare - recomandata pentru tenul gras, cu tendinta acneica, mai ales in zona T, cu actiune sebostatica, crema reduce secretia de sebum si creste nivelul de hidratare al pielii, lasand tenul matifiat si regenerat.

Descopera gama NO SPOT® in farmaciile partenere si pe magazinul online: www.shopfiterman.ro.

Urmariti-ne si pe retelele de socializare: @DoctorFiterman

FOTO: shopfiterman.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare