Boli

# folie aluminiu #aluminiu #picioare

Motivul pentru care trebuie sa-ti pui folie de aluminiu pe degetele de la picioare. Face minuni!

Stiai ca folia de aluminiu are numeroase beneficii pentru sanatate. Tot ce trebuie sa faci este sa iti invelesti degetele de la picioare in aceasta, potrivit cercetatorilor chinezi. Iata ce au descoperit acestia si cum folosesc folia de aluminiu in retetele lor vindecatoare.

Specialistii chinezi au descoperit, dupa ani de zile de utilizare a foliei de aluminiu,o alta posibilitate a fi utilizata. De data aceasta una benefica pentru santate. Potrivit medicilor chinezi, folia de aluminiu poate fi folosita pentru atenuarea durerilor in diferite parti ale corpului.

Tot ce trebuie sa faci este sa acoperi zona dureroasa cu folie de aluminiu, iar acesta face ca durerea sa dispara. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti invelesti picioarele in 5-7 bucati de folie de aluminiu, sa impaturesti apoi totul cu bumbac si sa stai astfel timp de o ora. Elimina toata straturile, air dupa doua ore repeta procedeul.  Pentru a avea efect trebuie sa repeti acest lucru de trei ori. 

Acest truc iti va rezolva problemele legate de gat, de spate, picioare, brate, calcaie, incheieturi si tot ce tine de artrita reumatica. Chinezii recomanda acest tratament pentru 10-12 zile, mai ales pe parcursul noptii. Dupa o pauza de una sau doua saptamani, in cazul in care tratamentul nu are efect, acesta ar trebui reluat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului