Boli

#modele aparate auditive #aparate auditive #aparat auditiv

Modele de aparate auditive! Cum il alegi pe cel potrivit

Cele 5 simturi ale omului sunt repere de orientare in spatiu, de emancipare sociala, de exprimare a propriilor pareri iar cand unul dintre acestea dispare sau este slab dezvoltat se produce o nisa ce “arunca” omul intr-o alta lumina a societatii.

 

Pierderea unuia dintre cele 5 simturi este catalogata drept handicap, iar pentru cel ce se afla intr-o astfel de situatie adaptarea la standardele de zi cu zi poate fi un proces de lunga durata, chinuitor si anevoios in mare parte. Cercetatorii, oamenii de stiinta si echipe medicale studiaza neincetat corpul uman si reactiile lui la anumiti stimuli, astfel incat atunci cand simturile sunt afectate, inlocuirea acestora sa fie facuta cu succes de catre masinarii sau dispozitive construite exact pentru nevoile celui bolnav.

In cazul celor care isi pierd auzul, partial sau total, s-au inventat modele de aparate auditive din ce e in ce mai performante care se muleaza in cavitatea urechii, fiind aproape insesizabile pentru cei din jur. Un astfel de aparat auditiv amplifica si proceseaza sunetul pentru ca acesta sa poata fi detectat si semnalat de catre persoana cu deficiente. De regula, este format dintr-un microfon, un amplificator, un reciver si o baterie care se poate reincarca sau nu.

Una dintre cele mai avantajoase caracteristici ale acestor aparate o reprezinta faptul ca aduce sunetele la o frecventa suportabila pentru cel ce il foloseste detectand chiar si cele mai fine unde sonore.

Daca sunteti in cautarea unui aparat auditiv la pret special, puteti intra pe site-ul Comenzi.ro acolo unde sunt disponibile mai multe modele caracterizate prin functii diferite.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare