Boli

#valul 4 # alexandru rafila #coronavirus #avertisment

Medicul Alexandru Rafila, avertisment teribil despre valul patru al pandemiei

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, nu este deloc optimist in ceea ce priveste valul patru al pandemiei de coronavirus. Acesta a facut preconizari sumbre despre ce se va intampla in curand in Romania. Medicul spune ca valul patru al pandemiei va afecta foarte multe persoane, deoarece foarte putin romani au ales sa se vaccineze. Tocmai din acest motiv vor fi si multe decese in perioada ce urmeaza din cauza infectiilor cu noul coronavirus, care a suferit numeroase mutatii.

 

“Am auzit-o pe doamna ministru ca dansa e pregatita, ca de la sfarsitul valului trei pregateste interventia sau reactia in cazul valului patru. Sper sa fie si adevarat, pentru ca valul patru daca va veni, va duce in Romania unde acoperirea vaccinala este scazuta si la aparitia de cazuri grave si la inregistrarea de decese.

Pentru ca una este sa apara un numar de cazuri intr-o tara unde populatia este vaccinata in proportie de 70% si altceva este sa apara acelasi numar de cazuri intr-o tara in care populatia este vaccinata doar in proportie de 30%, pentru ca atunci, proportia de cazuri grave si de decese va fi mult mai mare in tara unde exista doar aceasta acoperire vaccinala de 30% si noi ne gasim intr-o astfel de situatie”, a spus Alexandru Rafila.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului