Boli

#himalaya #Himalaya Herbal Healthcare Romania #Himalaya Drug Company

Liv.52, protectia naturala a ficatului

In 1987 micul oras Ferrol din nordul Spaniei a decis sa onoreze, prin ridicarea unei statui, un organ al corpului uman. Avand un rol important in sinteza colesterolului, fosfolipidelor, lipoproteinelor si lipidelor, ficatul participa in metabolismul glucidelor si proteinelor, precum si in sinteza unor elemente ale sangelui. Tot ficatul are un rol important in descompunerea hemoglobinei, secretia bilei si depozitarea de vitamine si microelemente esentiale jucand, de asemenea, un rol important in imunitatea corpului prin neutralizarea toxinelor. Unic datorita capacitatii sale regenerative, de reintregire a celulelor distruse de o boala sau o leziune, nu este de mirare ca cetatenii micului oras spaniol au deciz sa celebreze ficatul.

Indeplinind simultan peste 500 de functii, ficatul este unul dintre cele mai active organe ale corpului. Stilul modern de viata, predominant sedentar, poluarea mediului, aditivii prezenti in mancare si bautura, precum si stresul in exces sunt principalii factori ce pot duce la imbolnavirea sa. Odata afectat, acesta devine un factor de risc pentru aparitia altor afectiuni precum sindromul oboselii cronice, depresia sau chiar hepatita. Din aceeasi cauza pot aparea presiunea sanguina ridicata, colesterolul marit, hipoglicemia, dezechilibrul hormonal, probleme ale sistemului imunitar, sindromul intestinului iritabil, obezitatea, digestia proasta, greata, starile de voma, probleme ale pielii si colita ulceroasa.

Pentru a preveni aparitia unor astfel de afectiuni, este recomandat sa ajutam ficatul in exercitiul sau printr-un stil de viata sanatos, un regim alimentar adecvat, ceaiuri si suplimente alimentare potrivite. Distribuit de Prisum International, Liv.52 de la Himalaya Herbal Healthcare este un supliment alimentar, special conceput pentru a proteja ficatul celor mici si celor mari. Atat sub forma de tablete, cat si sirop, Liv.52 protejeaza ficatul de diversele toxine rezultate din alimente.

Liv.52 ajuta procesul de regenerare hepatocelulara, reducand in acelasi timp nivelul enzimelor hepatice si impiedicand incarcarea cu grasimi a ficatului. Produsul intareste membrana celulei hepatice, protejand astfel ficatul de actiunea distructiva a alcoolului, medicamentelor, a diverselor toxine si factori infectiosi. Liv.52 sustine, de asemenea, functia hepato-biliara, stimuleaza contractia colecistului si determina eliminarea secretiilor biliare. Normalizeaza apetitul, imbunatateste digestia si asimilarea alimentelor.

Se recomanda ca adjuvant in hepatite acute si cronice, incarcarea cu grasimi a ficatului, dischinezie biliara, ciroza hepatica in stadii incipiente, lipsa poftei de mancare si in toxicitatea determinata de alcool sau medicamente. Liv.52 DS are o concentratie dubla pe tableta, fiind mai usor de administrat la adulti.

Produsele Himalaya sunt distribuite de compania Prisum International, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii).

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International, va rugam sa vizitati prisum.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului