Boli

#sezon rece #imunitate #sanatate

Imunitate scazuta in sezonul rece? Alege ImunoSuport Forte

In sezonul rece, cu totii pornim in goana de a ne proteja si intari imunitatea organismului, pentru a traversa cu forte proaspete aceasta perioada. Desi este greu sa gasim combinatia potrivita de nutrienti si vitamine care sa sprijine cresterea imunitatii, Naturalis a structurat formula completa a unui supliment alimentar cu exact aceasta misiune: intarirea imunitatii si pregatirea propice pentru anotimpul friguros. Alege ImunoSuport Forte si vei fi protejat!

 

ImunoSuport Forte - aliatul tau in cresterea imunitatii si intarirea organismului

Cele mai frecvente afectiuni intalnite in sezonul rece sunt cele de tract respirator. In acest sens, pentru a evita consumul de antivirale sau antibiotice in tratarea acestora, cu siguranta vei prefera sa iei suplimente alimentare care sa te ajute in prevenirea si in tinerea la distanta a starilor de raceala sau gripa.

ImunoSuport Forte vine in intampinarea ta cu o formula echilibrata de nutrienti, vitaminele C, D si zincul facand echipa buna in intarirea imunitatii. Pentru a da voie organismului sa isi ia nutrientii atunci cand are nevoie, ImunoSuport Forte este bazat pe o tehnologie speciala de eliberare prelungita a ingredientelor active. Absorbtia treptata a acestora asigura o protectie fireasca, nefortata pentru sistemul imunitar. Mai mult, actiunea sinergica a acestor doua vitamine C si D si a mineralului zinc promite o bariera eficienta impotriva celor mai frecvente afectiuni de sezon, prin proprietatile dovedite ale acestora de-a lungul timpului.

Vitamina C este cunoscuta pentru faptul ca ajuta in intarirea imunitatii iar in cazul racelilor sau gripelor, ajuta chiar la reducerea simptomelor si a duratei lor de manifestare. Pe langa asta, ea scade considerabil riscul contactarii bolilor de la nivelul sistemului respirator. Esentiala pentru o stare de bine generala, vitamina C reda energia si ajuta organismul sa scape rapid de oboseala.

Vitamina D, pe de alta parte, este una dintre cele mai importante vitamine, fara de care organismul nostru nu ar putea ramane puternic in fata provocarilor cu care ne confruntam in sezonul rece. Compusa de fapt din doua elemente: vitamina D2, care se regaseste mai ales in plante si vitamina D3, care se sintetizeaza cu ajutorul razelor solare. Tocmai de aceea, in zilele de iarna - majoritatea mohorate si lipsite de soare puternic, organismul nostru nu poate obtine cantitatea de vitamina D de care are nevoie, motiv pentru care este absolut necesara suplimentarea ei. Rolul ei, asadar, consta in sustinerea atat a sistemului osos, pentru ca ajuta la fixarea calciului in oase, cat si a celui muscular, ajutand organismul sa se mentina puternic si dinamic.

Zincul, un alt element vital din trioul de baza al suplimentului ImunoSuport Forte, are de asemenea un rol considerabil in cresterea imunitatii. Este cunoscut faptul ca organismul nostru are nevoie de zinc ca sa activeze celulele T, responsabile de functionarea sistemului imunitar, precum si de procesul de diviziune celulara. In plus, un nivel optim de zinc in organism va tine departe infectiile si manifestarile neplacute asociate starilor de raceala si gripa, reducand inflamatia de la nivelul mucoasei nazale.

De ce sa alegi ImunoSuport Forte pentru intarirea imunitatii?

ImunoSuport Forte este alegerea ideala pentru sustinerea sistemului imunitar in perioadele in care organismul nostru este mai slabit, atat in viroze, cat si in raceli. Mai mult decat atat, el asigura o eliberare prelungita a nutrientilor si o absorbtie ridicata a acestora, fapt ce te va mentine protejat si in siguranta mai mult timp. Prin urmare, asigura-te ca vei sustine functionarea normala a sistemului tau imunitar in sezonul rece si ia ImunoSuport Forte in prima parte a zilei, pentru zile pline de energie si de sanatate!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare