Boli

#implant dentar #interventie #implant

Implantul dentar intr-o zi, o interventie moderna care va reda rapid zambetul pe buze

Implanturile dentare exista de zeci de ani, dar implanturile realizate intr-o singura zi sunt o tehnologie relativ noua, care ofera pacientilor dinti frumosi si functionali in urma unei singure vizite la cabinet.

Implanturile dentare intr-o zi sunt, fara indoiala, una dintre cele mai revolutionare inovatii in estetica dentara. Dar cum este posibil sa obtineti restaurari noi, fara a fi nevoie de aparate temporare si mai multe vizite in cabinetul stomatologic? Este cu adevarat posibil sa intrati si sa iesiti din cabinetul stomatologului dvs. in aceeasi zi cu dinti noi? Raspunsul este DA si iata cateva lucruri importante pe care s-ar putea sa nu le stiti despre implanturile dentare realizate intr-o singura zi.

Daca ati pierdut unul sau mai multi dinti, este posibil sa credeti ca protezele sunt singura dvs. optiune. In timp ce protezele dentare au fost o alegere rezonabila de zeci de ani, acum nu mai trebuie sa alegeti asta pentru a va recastiga zambetul. In functie de numarul de dinti pe care i-ati pierdut, acum nici nu trebuie sa apelati la o punte dentara. Implanturile dentare ofera forta si functionalitatea pe care le cautati cu adevarat si ofera cele mai naturale si mai realiste inlocuiri pentru dintii lipsa.

Majoritatea pacientilor pot beneficia de implanturi dentare in aceeasi zi, o interventie care implica indepartarea dintilor, plasarea implanturilor dentare si atasarea unui dinte temporar sau a unui set de dinti in urma unei singure vizite la stomatolog.

Cele patru principale beneficii ale implantului dentar intr-o singura zi:

1. Timp de asteptare mai mic

In mod traditional, realizarea implanturilor dentare presupunea un proces in mai multe etape, care implica perioade de vindecare intre proceduri. Cu tehnologia moderna de astazi, etape intregi ale tratamentului pot fi eliminate, ajungand sa vi se implanteze dintele/dintii mult mai rapid si adesea in urma unei singure intalniri chirurgicale.

2. Poti folosi dintele imediat

Deoarece un implant dentar poate fi realizat intr-o singura zi, veti putea sa va bazati pe acest implant imediat, ca si cum este dintele dvs. natural. Veti putea sa muscati si sa mestecati alimentele pe care le evitati atunci cand va lipseau dintii.

3. Estetica naturala a zambetului

Un astfel de implant dentar intr-o zi este realizat din materiale incredibil de puternice si care dau un aspect extrem de natural. Vor arata si vor functiona ca niste dinti reali, oferindu-va sanatatea si increderea de care aveti nevoie in timp ce va vindecati dupa o interventie.

4. Redarea permanenta a zambetului

Implanturile dentare sunt menite sa dureze tot restul vietii. Atunci cand dumneavoastra si un stomatolog profesionist va ingrijiti in mod corespunzator, implanturile dvs. dentare au potentialul de a ramane sanatoase si puternice pe termen lung - oferindu-va uimitoare beneficii estetice si de sanatate.

Sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/afec-iune-intimitate-fericit-zambet-2626723/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare