Boli

#albirea dintilor #stomatolog #dantura #dinti

Hollywood Smile: Metode de Albire a Dintilor

German Dental International, cea mai noua si moderna clinica stomatologica din Romania, ofera tratamente estetice de ultima generatie, adaptate necesitatilor individuale, cu rezultate spectaculoase si extrem de rapide ce confera beneficii majore calitatii vietii fiecarui pacient.

Clinica stomatologica German Dental International a fost infiintata din dorinta de a oferi pacientilor din Romania cele mai moderne metode si tehnologii existente in stomatologie la momentul actual. Dedicata sanatatii si frumusetii, clinica acorda o atentie deosebita esteticii faciale si dentare, oferind pacientilor atat metode cosmetice de tratament, cat si metode stomatologice de tratament.

Dintre metodele cosmetice de tratament, o procedura de albire a dintilor cu rezultate excelente este In Office-Bleaching sau Power Bleaching. Substanta de albire este activata cu ajutorul laserului sau a aparatului Plasma Arc cu lumina rece (SUA), care nu permite deshidratarea dintilor, prevenind aparitia sensibilitatii. Astfel, metoda este nedureroasa, are un timp de realizare foarte scurt (30-60 minute) si permite deschiderea culorii dintilor cu pana la 10 nuante.

At Home Bleaching este metoda cosmetica de albit dintii prin care zambetul dorit se poate obtine chiar acasa: pacientului i se confectioneaza gutiere de albire adaptate necesitatilor individuale, precum si un set de albire care se va aplica regulat, in functie de particularitatile personale.

Metodele cosmetice de tratament nu ofera rezultate definitive, astfel incat este necesar ca pacientii sa  urmeze un program consecvent de wellness dentar (recall si igienizare).

Metodele stomatologice de tratament ofera rezultate permanente in albirea dintilor, care se obtin la clinica German Dental International prin aplicarea fatetelor ceramice Lumineers® (SUA). Un avantaj major consta in aplicarea fara necesitatea slefuirii dintilor. Medicii clinicii German Dental International sunt certificati international in realizarea acestei proceduri; simultan cu aplicarea fatetelor si impreuna cu obtinerea unei culori dentare permanente se pot efectua si mici corecturi de forma, pozitie si marime a dintilor, pentru obtinerea zambetului perfect.

Clinica German Dental International este specializata in estetica zambetului, elaborand tratamente individualizate, adaptate fiecarei situatii clinice, fara a utiliza tehnici standardizate pentru realizarea unui zambet alb, intrucat acesta este unic, reprezintand caracteristica personala a fiecarui pacient. Pentru a hotari care metoda este indicata fiecarui pacient, echipa medicala va efectua o consultatie amanuntita in care se identifica prezenta sau absenta proceselor carioase, inflamatiilor gingivale, fracturilor sau defectelor la nivelul smaltului dentar, retractiilor gingivale. Existenta acestora necesita tratament preventiv pentru evitarea riscurilor si complicatiilor in timpul procesului de albire. La clinica stomatologica German Dental International, planificarea individuala a tratamentelor se realizeaza impreuna cu fiecare pacient, iar echipa medicala ofera permanent asistenta pacientilor.

Clinica German Dental International este amplasata in Bucuresti, intr-o locatie usor accesibila, pe Str. Soldat Simion Stefan nr. 40 (Sector 4).

Consumul de cafea, ceai sau vin rosu si chiar procesul de imbatranire favorizeaza depunerea de pigmenti la nivelul smaltului dentar astfel incat culoarea dintilor este in continua schimbare si dependenta de toti acesti factori. In acest context, procedurile care confera pacientilor zambetul impecabil, prin tehnologii moderne aplicate de specialistii in stomatologie si estetica, sunt un ajutor indispensabil tuturor celor preocupati de sanatate si frumusete.

Despre German Dental International

Clinica stomatologica German Dental International este specializata in estetica dentara, ortodontie, disfunctiile articulatiei temporomandibulare, biostomatologie si tratament cu laser. Oferim abordari personalizate nevoilor individuale de ingrijire, cu accent pe tratamentul pacientilor cu fobie dentara, tratamentul copiilor, facilitati speciale pentru oamenii de afaceri care au nevoie de tratamente compacte realizate in cel mai scurt timp, cu eficienta maxima.

Advertorial
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare