Boli

#scaderea glicemiei #Gluconature #suplimente alimentare

Gluconature, solutia perfecta pentru imbunatatirea sanatatii

Nimic nu este mai important decat sanatatea. Daca nu avem sanatate putem spune ca nu avem nimic. Prin urmare, trebuie sa ne straduim ca in fiecare clipa sa ne protejam sanatatea. In prezent, putem face acest lucru datorita suplimentelor alimentare importante de brandul Darmaplant.

Dintre suplimentele alimentare importate de acest brand fac parte: Stomachforte, Genacol, Sleepnature, Upower, Renonature, Gluconature, printre altele.

Gluconature este singurul produs din Romania care contribuie la scaderea glicemiei, regleaza tensiunea arteriala si inlatura simptomele diabetului. Ingredientele din compozitia sa sunt special alese pentru a reface metabolismul.

Acest supliment alimentar a fost produs pe baza unei retete foarte vechi din medicina traditionala chineza. intrucat contine o formula unica:

  • reface circulatia periferica;
  • scade treptat glicemia si regleaza tensiunea arteriala;
  • contribuie la scaderea frecventei urinarilor nocturne;
  • contribuie la refacerea metabolismului rinichilor;
  • ajuta la eliminarea setei si a foamei excesive;
  • sustine refacerea tonusului muscular si eliminarea transpiratiilor nocturne;
  • este indicat persoanelor cu retinopatie si neuropatie diabetica.

Dupa 20 de ani de studii ale cercetatorilor chinezi, a aparut pe piata Gluconature, un produs care nu are efecte adverse si care stimuleaza circulatia la nivel micro in zona periferica.

Dupa administrarea acestui supliment alimentar, primele rezultate se vor observa dupa 2 saptamani de la administrare. Cei care vor lua acest produs vor simti o ameliorare a oboselii cronice, a tensiunii, a nivelului de colesterol rau.

Studiile realizate in tara au aratat ca peste 15% din populatia Romaniei este afectata de diabet noninsulinodependent, diabet de tip 1 si de tip 2. Stresul zilnic, suprasolicitarea organismului, alimentatia haotica, stilul de viata nesanatos sunt factori care contribuie la aparitia diabetului.

Gluconature a fost creat pentru a se transforma in arma letala contra diabetului. intr-o singura capsula exista o forta vie a naturii. Ea va poate ajuta sa va stimulati organismul sa devina mai sanatos. Reglarea glicemiei nu depinde doar de nivelul zaharului din sange, ci si de crearea unui echilibru in organism.

Suplimentul Gluconature contribuie la obtinerea acestui echilibru si la stimularea activitatii organismului cu scopul de a regla glicemia in mod natural.

in compozitia Gluconature exista o serie de ingrediente naturale care actioneaza sinergic in vederea protejarii sanatatii organismului nostru.

Salvia chinezeasca sprijina intarirea nervilor, inimii, previne si trateaza diabetul. in plus, ajuta la stimularea circulatiei.

Senna Obstusifolia prezenta in compozitia Gluconature contine flavonoide, minerale si uleiuri esentiale, fitosteroli, tanin. Detoxifica organismul si il purifica, este un bun laxativ.

Gynostemma pentaphyllum a fost folosit in medicina chineza pentru a trata mai multe afectiuni, printre care hepatita, diabetul, bolile cardiovasculare. De asemenea, s-a demonstrat de curand ca aceasta planta actioneaza contra cancerului.

Angelica Sinensis sau Angelica chineza este folosita pentru tratatea lipsei de dorinta sexuala la femei, simptomelor menopauzei, crampelor si PMS-ului.

Radacina de Astragalus stimuleaza imunitatea, contribuie la prevenirea racelilor comune si poate fi folosita ca adjuvant in terapiile canceroase. Datorita acestor beneficii nu se putea sa nu faca parte din Gluconature.

Mormodica sau pepenele amar este o leguma exotica care a fost folosita in tratarea diabetului, in prevenirea rujeolei, hepatitei, eliminarea viermilor si parazitilor. De asemenea, aplicatiile topice pot vindeca ranile.

Semintele de Lotus au un efect sedativ, imbunatatesc functia creierului si memoria, previn dementa senila. De asemenea, au efecte benefice cardiace. Largesc vasul periferic si reduc colesterolul din sange.

Ganorderma Lucidum are capacitatea de a atenua complicatiile diabetului.

Dupa cum se poate observa, in compozitia suplimentului Gluconature, exista ingrediente active care il transforma in aliatul perfect pentru inlaturarea complicatiilor diabetului, reglarea glicemiei si nu numai.

Gluconature este solutia perfecta pentru protejarea sanatatii. Prin urmare, trebuie sa-l aveti mereu in vedere daca va confruntati cu diverse probleme de sanatate.

Sursa foto: oceano3.com

                                                                                                                                                                    Advertorial 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului