Boli

# sucuri naturale #aloe vera #greutate #produse zuccari #vitamine si minerale

Foloseste produsele Zuccari pentru sanatatea ta

Zuccari aduce pe piata romaneasca produse naturale eficiente in tratarea epidermei sau a unor afectiuni serioase, pentru pierderea in greutate si ingrijirea tenului.

Poti opta pentru o mare diversitate de produse: sucuri naturale nepasteurizate Noni, produse naturale pentru slabit, cremele cu suc pur de Aloe Vera , produse care stimuleaza sistemul imunitar, adjuvanti pentru sistemul osos etc. Iti prezentam in continuare cateva dintre produsele Zuccari:
 

Re-Code


Uita de regimurile de slabit care iti afecteaza organismul si starea de sanatate! Slabeste natural si sanatos cu Re-Code! Acesta este cel mai evoluat produs de slabit. 100% natural, Re-Code te ajuta sa slabesti intre 6 si 8 kg in 2 luni. Comanda un pachet Re-Code si vei beneficia de transport gratuit. In plus, vei primi un regim alimentar care impreuna cu Re-Code te ajuta sa obtii cele mai bune rezultate.
 

Aloe Slim


O silueta perfecta trebuie sa fie dublata de o stare de sanatate buna. Aloe Slim Day & Night este un produs natural, realizat dupa o formula revolutionara elaborata de Zuccari pentru remodelare corporala. Conform testelor clinice, in fiecare luna se pierd aproximativ 4 kg. Comanda produsul direct din depozit, la 156 Ron si vei face o economie de 28 Ron.
 

EUR 02 Diet


EUR 02 Diet este un produs care ajuta la controlul greutatii, prin favorizarea combustiei de acizi grasi. In plus, produsul ajuta la formarea masei musculare si la sustinerea sistemului circulator. Gratie calitatii sale de potentare a muschiului cardiac, EUR 02 Diet este recomandat ca adjuvant in tratamentul diferitelor boli cardiovasculare.
 

Aloe Vera Fisio Line


Incearca un nou tratament cosmetic pentru imbunatatirea aspectului pielii tale! Spuma anticelulitica Aloe Vera Fisio Line intervine asupra epidermei, oferindu-i un aspect mai sanatos. Comanda produsul din depozit si plateste numai 88 Ron in loc de 104 Ron (pretul din catalog).
 

Aloe Vera Aurea


Aloe Vera Aurea este un produs pur si natural 100%, compus din patru varietati botanice de Aloe (Aloe Ferox, Aloe Arborescens Miller, Aloe Chinensis, Aloe Barbadensis Miller). Aloe Vera Aurea constituie cel mai complet si mai pur complex din tipurile de aloe cu cel mai ridicat continut de principii active. Produsul contine o multitudine de nutrienti: 12 minerale, 9 vitamine, 10 enzime, 19 aminoacizi care realizeaza o reglare metabolica si stimuleaza sistemul imunitar.

Sursa foto: zuccari.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare