Boli

#frica #fobie #dentist #medic stomatolog #frica de dentist #fobia dentara

Fobia dentara sau frica de dentist

ADVERTORIAL

German Dental International, cea mai noua si moderna clinica de sanatate si estetica orala din Romania, ofera tratamente inovative pacientilor afectati de frica, anxietatea si fobia dentara.

Clinica stomatologica German Dental International a fost infiintata din dorinta de a oferi pacientilor din Romaniacele mai moderne metode si tehnologii existente in stomatologie la momentul actual. Clinica acorda o atentie deosebita pacientilor cu fobie, anxietate sistomatologie la momentul actual. Clinica acorda o atentie deosebita pacientilor cu fobie, anxietate si frica de dentist.

Fobia dentara este o problema reala a multor pacientilor, determinand deseori evitarea cabinetului stomatologic si, implicit, consecintele negative asupra starii generale de sanatate. Aproximativ unul din zece pacienti este afectat de simptomele determinate de frica, anxietatea sau fobia dentara. Aceste simptome se manifesta prin stari de neliniste, agitatie, hiperventilatie, transpiratie rece, pana la stari de panica si chiar pierderea cunostintei. Pacientii care manifesta frica isi pot controla aceasta stare apeland la exercitii de respiratie si exercitii de relaxare. Pentru ceilalti pacienti, care manifesta anxietate si fobie dentara, autocontrolul nu mai este posibil iar pacientii au nevoie de ajutor de specialitate.

German Dental International vine in sprijinul pacientilor afectati de fobie dentara si anxietate, oferindu-le metode de testare individuala a nivelului de frica perceput. Aceste teste se realizeaza in mod facil, prin simpla completare a formularului online oferit de clinica. Informatiile furnizate sunt analizate de personalul medical, care realizeaza profilul specific al pacientului. Astfel, echipa clinicii este pregatita pentru prima vizita a pacientului cu anxietate sau fobie dentara. In cadrul acestui consult se va realiza strategia individuala de tratament, pentru ca pacientul sa fie scutit de multe vizite si sa beneficieze de tratament complet, cu maxima eficienta, in cel mai scurt timp posibil.

In sprijinul pacientilor afectati de fobie dentara, frica sau anxietate, clinica German Dental International ofera, de asemenea, o gama ampla de metode si abordari moderne de tratament: premedicatia antianxiolitica administrata inainte de tratament, care suprima senzatia de frica si agitatie, inhiba senzatia de durere si reduce excitatia vegetativa; anestezia locala realizata fara nicio durere, cu ajutorul aparatului de injectie computerizata sau al aparatului de anestezie fara ac, cu aer comprimat; inhalosedarea cu proprietati sedative si analgezice, care creaza pacientului o stare de bine si senzatia de relaxare; anestezia generala, care induce somnul profund si starea completa de detasare.

In functie de strategia aleasa de medic impreuna cu pacientul, se va  efectua tratamentul necesar si se vor pune bazele controalelor de rutina si sedintelor de profilaxie prin care se evita aparitia unor noi afectiuni. Astfel, vizita la cabinetul stomatologic nu mai este un stress si fiecare pacient se poate bucura de ingrijirea stomatologica adecvata, evitand numeroase probleme de sanatate.

Clinica German Dental International este amplasata in Bucuresti, intr-o locatie usor accesibila, pe Str. Soldat Simion Stefan nr. 40 (Sector 4). Pe GermanDental.ro echipa medicala informeaza permanent publicul asupra celor mai noi tendinte in domeniu si ofera detalii despre serviciile integrate, pachetele speciale si ofertele promotionale oferite de clinica.

Despre German Dental International

Clinica stomatologica German Dental International este specializata in estetica dentara, ortodontie, disfunctiile articulatiei temporomandibulare, biostomatologie si tratament cu laser. Oferim abordari personalizate nevoilor individuale de ingrijire, cu accent pe tratamentul pacientilor cu fobie dentara, tratamentul copiilor, facilitati speciale pentru oamenii de afaceri care au nevoie de tratamente compacte realizate in cel mai scurt timp, cu eficienta maxima.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului