Boli

#preturi mici #farmacie #tei

Farmacia la Pret Mic, noua vedeta din cartierul Tei

Din 03 decembrie, Farmacia la Pret Mic deschide cea mai moderna farmacie in Tei. Mii de produse, spatiu modern, preturi foarte mici si multi specialisti care raspund nevoilor de sanatate ale oamenilor. Farmacia la Pret Mic se deschide in Bulevardul Lacul Tei 31-33 pentru toti cei care pretuiesc sanatatea si vor sa beneficieze de preturi mici, rapiditate si promptitudine in onorarea comenzilor. In plus, la #flpm, farmacia care e deja iubita de tineri pentru posibilitatea de a comanda online, toti cei care ii trec pragul in noua locatie pot participa la un concurs avand ca premiu un Iphone.

 

Farmacia la Pret Mic in Bulevardul Tei

Chiar daca am putea spune ca vedem multe farmacii pe strada, in realitate acestea nu sunt niciodata suficiente pentru a acoperi nevoile oamenilor care isi doresc un stil de viata sanatos. Din acest motiv, Farmacia la Pret Mic, aceasta companie moderna a optat pentru a deschide o noua locatie, amplasata in spatiul din Tei, binecunoscut oamenilor care cauta produse la preturi foarte mici.

Multitudinea caselor de marcat si a personalului permanent la dispoitia oamenilor faciliteaza accesul rapid la o gama vasta de produse, de la medicamente, dermatocosmetice, suplimente si altele, avand la dispozitie spatiul generos de la parter, dar si etajul superior.

In data de 03 decembrie este marea deschidere, deja asteptata de cei care au vazut anunturile de pe cladire. Farmacia la Pret Mic, #flpm, e pregatita si cu cele mai noi produse existente pe piata, precum si cu o diversitate mai mare a acestora, fiind cea mai bogata din punct de vedere al ofertei dintre toate spatiile flpm.

Premiu Iphone, in luna cadourilor, doar la Farmacia la Pret Mic din Tei

Chiar de la deschidere, se lanseaza si un concurs. In saptamana 03- 09.12.2018 poti castiga prin extragere un telefon Iphone 8. Ce e de facut?

Ei bine, totul este simplu. Te duci in noua locatie Farmacia la Pret Mic, iti faci o poza in farmacie, o postezi pe Facebook folosind hashtag-ul “#FLPM din Tei” si intri automat in extragerea finala pentru marele premiu. Poate participa orice persoana care are cont de Facebook. Tot ce trebuie sa faci este sa vii la Farmacia la Pret Mic.

Ce aduce noua locatie Farmacia la Pret Mic

Noua locatie are un spatiu generos tocmai pentru a putea acoperi nevoile oricarui cumparator care intra in farmacie. Doamnele si domnisoarele vor gasi toate produsele dermatocosmetice de care au nevoie, mamicile nu mai sunt nevoite sa caute in mai multe locuri produsele speciale pentru cei mici, iar persoanele care au o reteta de la medic pot gasi aici toate medicamentele care le sunt necesare. Ceea ce este cel mai important, toate cumparaturile vor merge pe repede inainte, astfel incat celebrele cozi de la farmacia din tei sa devina istorie.

Programul farmaciei este un alt avantaj pentru public. Farmacia la Pret Mic va functiona in fiecare zi dupa urmatorul program:

  • Luni - Vineri - 8:00 - 22:00
  • Sambata si Duminica 8:00 - 18:00

#FLPM pentru comenzi online

Avand in vedere programul incarcat al multora dintre noi, Farmacia la Pret Mic, #flpm, prin intermediul www.farmacialapretmic.ro, pune la dispozitie si posibilitatea comenzilor online. Avantajul major este faptul ca, daca esti din Bucuresti si faci comanda pana in ora 15:00, de luni pana joi, coletul pleaca spre tine chiar in aceeasi zi, iar a doua zi cu siguranta ajunge chiar la tine acasa. Nu mai pierzi timp in trafic si iti cumperi produsele de care ai nevoie, oriunde te-ai afla. #FLPM da, fara indoiala trendul pentru farmacia moderna.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului