Boli

# enayati hospital #evaluare geriatrica #ingrijire batrani

Evaluarea geriatrica din Enayati Hospital este primul pas pentru o imbatranire linistita!

 

  • 77% dintre varstnicii din Romania pun starea de bine pe seama starii lor de sanatate

 

Populația vârstnică reprezintă un segment în creștere al populației mondiale și necesită terapii adecvate, adaptate și individualizate. Fragilitatea are o prevalență crescută în rândul vârstnicilor în diferite grade și influențează calitatea vieții. Depistarea în stadii precoce permite aplicarea reversibilității cu scopul de a asigura o îmbătrânire de succes. Conform analizelor existente la acest moment programele de screening ce să vizeze fragilitatea varstnicului și evaluarea factorilor de risc asociați progresiei acesteia, ar putea scădea numărul internărilor pe termen lung cu un impact pozitiv asupra calității vieții vârstnicului. De aceea in Enayati Hospital am creat un pachet special de evaluare geriatica preventiva cu internare de 11 zile dedicat persoanelor peste 65 de ani.

”Pachetul de Evaluare Geriatrica Preventiva include o evaluare geriatrica complexa ce stabileste starea generala de sanatate si functionala a pacientului varstnic printr-o abordare multidisciplinara personalizata oferita de echipa medicala geriatrica Enayati Hospital. Avantajul pachetului consta intr-un tot unitar exemplificat prin consultatie de  geriatrie-gerontologie, evaluare geriatrica standardizata, spitalizare, terapie antiaging cu gerovital si neurotofic, proceduri de recuperare sau fizioterapie”, Ana Maria Doscan, director medical Enayati Hospital.  

Conform studiului “Calitatea vieţii persoanelor vârstnice dependente în România”, derulat de către Institutul Naţional de Cercetare Ştiinţifică în domeniul Muncii şi Protecţiei Sociale (INCSMPS) pentru perioada 2018-2020 in Romania, s-a concluzionat ca 91,3% dintre varstnici considera ca cea mai importantă influență asupra starii lor de sanatate este manifestată de relațiile cu cei din jur. ”Urmează apoi mediul de viață, 86% dintre vârstnici considerând că acest aspect contribuie mult și foarte mult măsură la starea lor de bine. Starea de sănătate manifestă, de asemenea, o influență crescută asupra stării de bine a vârstnicilor aflați în situația de dependență, 77,5% dintre persoanele intervievate considerând că aceasta contribuie mult și foarte mult măsură la starea lor de bine. Veniturile sunt considerate ca având influența cea mai redusă asupra stării de bine, 68,9% dintre vârstnicii dependenți văzând în acest aspect un element cu influență asupra stării lor de bine”.

Oricărei afecțiuni diagnosticată precoce i se poate aplica un tratament adecvat care amână posibilele complicații viitoare.

Încurajăm seniorii să facă controale periodice de sănătate pentru prevenirea apariției bolilor legate de îmbătrânire, chiar și atunci când starea de sănătate pare bună. Astfel, multe boli pot fi depistate din timp și pot fi tratate, iar evaluările preventive de sănătate pot asigura starea de bine pe care o merită pentru o bătrânețe frumoasă.

Îmbătrânirea frumoasă începe cu o evaluare preventivă

Alege pachetul Evaluare Geriatrică Preventivă care include o evaluare geriatrică completă și complexă și stabilește starea generală de sănătate și funcțională a vârstnicului printr-o abordare interdisciplinară și personalizată, oferită de echipa medicală Enayati Hospital care este specializată în diagnosticarea pacienților cu patologie geriatrică.

Pachetul Evaluare Geriatrică Preventivă  cu internare în Enayati Hospital include:

  • Spitalizare în cameră dublă sau triplă (ofertă cu perioadă de internare de 11 zile calendaristice)
  • Consultație Geriatrie-Gerontologie (anamneză, evaluare istoric medical, examen clinic complet pe aparate și sisteme)
  • Evaluare geriatrică standardizată (evaluarea statusului funcțional, test de nutriție, evaluarea statusului cognitiv, inclusiv tulburări de memorie) și stabilirea planului de tratament
  • Administrarea tratamentului indicat de medicul curant
  • Supraveghere medicală permanentă, 24/7
  • La recomandarea medicului geriatru din Enayati Hospital, administrarea Terapiei antiaging cu Gerovital H3 fiole sau a Terapiei neurotrofică cu preparate biologice și antioxidantă
  • Discount de 10% la procedurile de recuperare: kinetoterapie, fizioterapie, masaj terapeutic
  • Manevre de îngrijire a pacientului geriatric
  • Monitorizare evoluție și reajustare tratament la nevoie de către medicul geriatru
  • 3 mese (plus 2 gustări) / zi de spitalizare.

Acest pachet se adresează pacienților independenți și cu dependență ușoară.

Prețul pachetului Evaluare Geriatrică Preventivă cu internare este în valoare de 6.600 RON cu bilet de trimitere eliberat de către medicul de familie sau medicul specialist pentru internare în Secția Geriatrie-Gerontologie din Enayati Hospital.

Pachetul Evaluare Geriatrică Preventivă cu internare, făra bilet de trimitere, este în valoare de 9.900 RON.

 

 

FOTO: enayatimedicalcity.ro/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului