Boli

#toxine #organism #alimentatie #digestie #plasturi #plante

Elimina toxinele din organism cu ajutorul plasturilor Biomagick

Asa cum iti cureti casa de praf si mizerie, asa trebuie sa scapi organismul de toxine. Pe langa substantele toxice care patrund in organism odata cu aerul inspirat, prin mancare sau apa, si corpul produce deseuri metabolice care trebuie eliminate pentru a functiona corespunzator si pentru a nu favoriza aparitia bolilor.

Durerile de picioare si articulatii , starea de slabiciune, durerile de cap, insomniile, ametelile, oboseala constanta sunt doar cateva dintre efectele acumularii de toxine in organism. Plasturii detoxifianti BioMagick reprezinta cea mai buna solutie pentru a ajuta organismul in lupta cu toxinele si metalele grele.

Ce sunt plasturii BioMagick ?

Plasturii detoxifianti pentru picioare ce au in compozitia lor diverse plante terapeutice si vitamine au aparut in Japonia in anii  ’90. Usor de aplicat, plasturii se ataseaza pe talpa piciorului si se pastreaza pe toata durata somnului pentru o actiune intensa.

Ingredientele plasturilor BioMagick sunt exclusiv naturale: turmalina (cristal semipretios bogat in minerale: potasiu, magneziu, calciu, fier etc), otetul din lemn (distilarea uscata a lemnului), seva de bambus, chitosanul (pudra continuta din carapacea crabilor marini), dextrina (pudra fina obtinuta din amidon), vitamina C.

Cum actioneaza plasturii BioMagick?

Plasturii detoxifianti actioneaza similar cu presiunea osmotica (echilibru dinamic in cadrul celulelor vii) dintr-o planta. Asa cum nutrientii sunt transportati de la radacini pana la frunze, tot asa, plasturii BioMagick, prin presiunea osmotica, extrag toxinele, resturile metabolice si metalele grele direct din sistemul limfatic. Gratie turmalinei se produce o dilatare a vaselor de sange din zona respectiva si se stimuleaza punctele de presopunctura din talpa.

Talpa piciorului este punctul in care majoritatea cailor nervoase din organism se termina. In reflexologie , piciorul este considerat un canal catre toate organele din corp, cu peste 60 de puncte de presopunctura. Pe langa dilatarea vaselor de sange, razele infrarosii penetrante emise de turmalina, similare cu razele de aceeasi lungime de unda emise de soare, vindeca si incarca de energie organismul prin punctele de acupunctura din talpa.

Cum se folosec plasturii:

  • Zona unde urmeaza sa se aplice plasturele se spala si se usuca;
  • Se indeparteaza hartia de protectie de pe materialul adeziv;
  • Lipeste plasturele cu partea scrisa pe materialul adeziv dupa care aplica-l pe talpa piciorului, fixandu-l bine;
  • Pentru cel mai bun efect, plasturele se aplica inainte de culcare (timp de actiune 6-10 ore);
  • Dimineata cand va fi scos, plasturele este innegrit, rigid si unsuros, dovada ca a absorbit toxinele din organism.;
  • Dezlipiti usor adezivul si stergeti toxinele ramase pe talpa.
 CONCURS: Castiga pachetul BioMagick Start cu plasturi detoxifianti de la BioMagick.ro!

 

Sanatate.acasa.ro impreuna cu BioMagick.ro te invita sa participi la concursul: „Castiga pachetul BioMagick Start cu plasturi detoxifianti de la BioMagick.ro!”. Daca iti doresti sa scapi de toxinele din organism, ai sansa acum cu ajutorul plasturilor detoxifianti BioMagick. Nu mai astepta si fa primul pas... participand la concurs!

Pentru a putea concura trebuie sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: „Care crezi ca este ingredientul cel mai eficient pe care il contin plasturii BioMagick?” (vezi info pe www.biomagick.ro ).

Vor fi premiate cel mai interesante si originale doua raspunsuri!

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 16 octombrie-1 noiembrie. Castigatorii va fi anuntati, in data de luni 2 noiembrie, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare