Boli

#dureri articulare #dureri

Dureri articulare? Iata ce sa faci ca sa le atenuezi!

Stiti senzatia aceea suparatoare de durere de articulatii, care nu va da pace si pe care o puneti pe seama frigului, mai ales acum, in sezonul rece? Expresia „mi-a intrat frigul in oase” este deseori folosita de romani atunci cand se confrunta cu o stare de disconfort. Daca raspunsul este DA si aceasta expresie nu va este straina, atunci va facem cunostinta cu o gama de produse care sa va ajute.

Ei bine, fie ca e vorba de articulatiile mainilor, genunchilor sau soldurilor, durerile articulare pot avea o multime de cauze: stilul de viata necorespunzator, inaintarea in varsta, eforul fizic intens, somnul intr-o pozitie incorecta, postura sau pozitii vicioase de lucru... Chiar si activitatile zilnice obisnuite pot cauza neplaceri, mai ales ca sedentarismul si alimentatia deficitara primeaza in deteriorarea sanatatii.

Destul de frecvente in randul adultilor, durerile articulare pot fi atenuate cu solutiile potrivite!

Vestea buna e ca Pansiprod Distributie va propune un aliat puternic pentru aceste afectiuni: gama NO•DOL de la ESI Italia. Cu o experienta de 17 ani in tratarea durerilor, gama NO•DOL contine mai multe formule cu ingrediente naturale, eficace si adecvate in tratamentul mai multor tipuri de dureri de natura reumatica, traumatica sau alte degenerescente articulare.

In cazul durerilor articulare, leziunilor cartilajului articular sau rigiditatii provocate de osteoartrita, se recomanda NO•DOL capsule, un supliment alimentar ce contine o combinatie de glucozamina, condroitina, MSM si mangan, alaturi de extracte standardizate vegetale de aloe vera si gheara-diavolului. Doua capsule pe zi au o actiune calmanta rapida asupra durerii, fara a provoca efecte adverse.

NO•DOL Crema este o modalitate topica si rapida in atenuarea durerii si rigiditatii articulare. Se aplica si se absoarbe usor in piele, determinand o actiune protectoare si calmanta pe zona afectata.

NO•DOL Gel Gheara-Diavolului 10%: Gheara-Diavolului este cel mai puternic agent natural antiinflamator, concentratia ridicata din acest produs asigura relaxarea si reducerea durerii cauzate de inflamatii, tendinite, entorse, luxatii si dureri, in general. Gelul contribuie la sanatatea si flexibilitatea muschilor si tendoanelor, nu lasa urme pe haine si are un efect rapid.

O alta solutie in atenuarea durerilor articulare este si NO•DOL pocket drink, supliment alimentar buvabil, cu formula capsulelor, conditionat intr-o forma de plic cu o solutie deja pregatita, cu un gust placut de mere rosii, fara gluten, lactoza, arome artificiale sau zahar adaugat.

Gama NO•DOL va pune la dispozitie si doua tipuri de plasturi. Plasturii activi sunt indicati pentru protectia zonelor afectate de durere musculara si articulara sau de contracturi de diverse origini (dureri reumatice, dureri musculare, leziuni sportive, torticolis si lombalgii). Contin Arnica, Gheara-diavolului, Camfor, Salcie, Sulf si Lavanda, asigurand un efect calmant indelungat al ingredientelor active timp de 24 ore.

Plasturii thermo sunt recomandati in ameliorarea durerilor musculare si articulare provocate de forme diferite de reumatism. Acestia reprezinta o sursa de caldura imediata si confortabila pe zona afectata pentru o durata de pana la 8 ore. Stimuleaza circulatia sanguina, relaxeaza musculatura, diminuand senzatia de disconfort si imbunatatind flexibilitatea incheieturilor.

Si pentru ca e mai bine sa previi decat sa tratezi, studiile clinice au demonstrat ca Glucozamina este benefica in preventia deteriorarilor sau leziunilor articulare. Astfel, Glucozamina Pura produsa de ESI este 100% de origine vegetala, naturala, fiind ideala pentru vegetarieni, vegani si cei alergici la crustacee. Aceasta actioneaza asupra tesutului cartilaginos, mentinandu-i integritatea si reducand efectele uzurii componentelor articulare.

Vino in farmacii si intreaba de produsele NO•DOL potrivite pentru tine!

Mai multe informatii puteti afla de pe: https://www.facebook.com/pansiprod sau pe https://www.instagram.com/pansiprod.distributie/

Ai grija de tine, pentru a avea grija de cei dragi!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare