Boli

# intreruperi somn #bien dormir #somn

Dormi bine, fara intreruperi

Un proverb latin spune ca cel mai bun medicament este odihna. Insa ce faci cand aceasta e greu de obtinut? Stresul, stilul de viata necorespunzator, schimbarile hormonale, gandurile de peste zi, lipsa miscarii sau chiar o masa grea in apropierea adormirii pot cauza insomnii.  

 

Din fericire, exista solutii, cum sunt cele de la Fiterman Pharma, care te ajuta sa dormi mai bine, mai multe ore de somn linistit, relaxant, optim pentru sanatatea ta.

BienDormir Max Extended Release - sub forma de comprimate care elibereaza treptat, timp de 6 ore, o concentratie optima de ingrediente active – 7 mg de Melatonina, Passiflora, Melisa si Mac Californian -, BienDormir Max asigura un somn fara intreruperi, pe durata intregii nopti. Produce o stare de relaxare necesara instalarii somnului, imbunatateste calitatea acestuia, asigurand functionarea organismului in conditii optime. Nu creeaza dependenta.

BienDormir Express plicuri - conceput sub forma de pulbere pentru solutie orala care se absoarbe usor si are un gust bun, Bien Dormir EXPRESS vine in ajutorul persoanelor cu dificultati de adormire, asigurand instalarea mai rapida a somnului. Contine 7 mg de Melatonina si extracte vegetale standardizate de Musetel Passiflora si Melisa, ce produs un efect rapid de relaxare si calmare. Fara conservanti, aromatizanti si coloranti. Fara lactoza, gluten si zahar.

Aceste produse pot fi achizitionate din farmaciile partenere si de pe magazinul online: www.shopfiterman.ro.

Urmariti-ne si pe retelele de socializare: @FitermanPharma

 

FOTO: shopfiterman.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare