Boli

# medicina integrativa #tratare cancer #cancer

Cum tratam cancerul cu ajutorul medicinei integrative si solutii din medicina biologica? Medicii romani au ocazia sa invete de la unul din fondatori - medicul elvetian Thomas Rau

Aproximativ 95.000 de cazuri noi de cancer au fost estimate in 2020, in Romania, si in jur de 54.000 de decese cauzate de aceeasi boala. Numarul de cazuri se incadreaza in media europeana, insa tara noastra are o mortalitate mai mare si in crestere.

 

Pentru tratarea cancerelor si nu numai, in state europene precum Germania, Franta sau Elvetia, unele asigurari de sanatate acopera si costurile terapiilor integrative sau combinarea acestora cu cele traditionale. Dr. Thomas Rau, unul dintre pionierii medicinei biologice, vine in Romania, intre 27 si 29 aprilie, pentru a le vorbi medicilor de diferite specializari despre cele mai noi terapii si subiecte de actualitate din domeniu. Printre ele, se numara tratarea cancerelor, bolilor autoimune si a sindromului de colon iritabil.

“L-am cunoscut pe Dr. Thomas Rau in anul 2019, la “Saptamana Medicala din Baden-Baden”, unde vorbea despre efectul devastator al acumularii toxinelor (in sange si urina) in cazurile grave de sindrom de colon iritabil si al patologiilor oncologice. De asemenea, vorbea si despre solutiile de medicina integrativa si biologica pe care le aplica in clinica lui din Elvetia. Ne-a prezentat rezultatele excelente in cazuri bine documentate de ameliorare si vindecare a unor patologii grave. Anul trecut, in urma mai multor intalniri, la conferinte de specialitate, am semnat un contract de reprezentare in Romania al clinicii Sonneberg Biomedical Health Hotel din Elvetia. Am vizitat clinica, impreuna cu Dr. Manuela Udrea, medicul coordonator al QUANTICA720°, pentru invatarea solutiilor terapeutice pe care le aplica acolo si a tratarii intensive a pacientilor nostri, in Elvetia. Sunt foarte bucuros sa fim aproape de Dr. Thomas Rau si sa-l avem ca mentor si profesor pentru medicii clinicii noastre. Este un pas important si pentru pacientii romani, care pot beneficia mai usor de aceste terapii”, spune Bogdan Prajisteanu, fondator si CEO.

Prof. Dr. Thomas Rau M.D. a studiat medicina la Universitatea din Berna, principala facultate de Medicina din Elvetia, si a promovat examenele medicale finale, in SUA, in 1976. Si-a inceput cariera in reumatologie, medicina interna si generala si a lucrat ca medic conventional pana in 1992. In acea perioada, Dr. Rau a observat ca medicina clasica nu este suficienta, in toate cazurile, si a inceput sa studieze terapiile naturale. Dupa ce le-a integrat in tratamentele pacientilor sai, a vazut la acestia progrese remarcabile. Astfel, a continuat prin a-si dezvolta propria teorie, numita medicina biologica, si bazata pe detoxifierea, alimentatia, digestia si intarirea sistemului imunitar. Tratamentul cu medicina biologica poate fi o alternativa la tratamentul clasic, dar poate co-exista si cu tratamentul clasic, sustinand pacientul pe parcursul sedintelor de chimioterapie/radioterapie din punct de vedere imunitar, hormonal si energetic.

In ultimele trei decenii, dr. Rau a tratat zeci de mii de pacienti din toata lumea, cu diferite afectiuni. In acelasi timp, a scris articole si carti despre acest domeniu foarte important al medicinei, dar a si predat teoria si practicile sale altor medici.

Masterclass cu medicii din Romania

In perioada 27 – 29 aprilie, Dr. Thomas Rau vine in Romania, pentru a sustine un masterclass. Evenimentul este organizat de clinica de Medicina Integrativa QUANTICA720°, singurul partener roman al clinicii elvetiene Biomed Sonnenberg, fondata de Prof. Dr. Thomas Rau.

Prima zi va cuprinde o conferinta publica, de patru ore, deschisa tuturor celor interesati sa afle mai multe informatii despre terapiile naturale. Pe 28 aprilie, de la 9:00 la 18:00, va avea loc seminarul medical specializat, unde sunt asteptati medici de medicina integrativa, complementara, homeopata, biologica, de reabilitare, interna, reumatologie, boli autoimune, oncologie si paliatie. Conferinta si seminarul se vor tine la Hotel Grand Continental (Calea Victoriei, 56).

In cea de-a treia zi, pe 29 aprilie, dr. Rau va oferi consultatii medicale pacientilor romani, in Clinica QUANTICA720°.

  • 27.04 - Conferinta publica - 14:00-18:00 (include Coffee Break)
  • 28.04 - Seminar medical specializat - 09:00-18:00 (include pranz intre orele 13:30 - 14:30 si doua Coffee Break)
  • 29.04 - Consultatii medicale oferite de Dr. Thomas Rau - 09:00-18:00, clinica de Medicina Integrativa QUANTICA720°

Mai multe informatii despre eveniment, inscrieri si participare gasiti aici: https://www.quantica720.ro/page/dr-health720.

Clinica de medicina integrativa Quantica720° ofera investigatii medicale si terapii 360° pentru cresterea competentei imunitare prin detoxifiere celulara, curatarea organismului de micro-organisme patogene, drenaj general, resetarea functiilor celulare, imuno-modulare, imuno-stimulare si regenerare celulara. Printre afectiunile tratate se numara alergii, intolerante alimentare, oboseala cronica, insomnii, reumatism, diabet, hipertensiune arteriala, probleme digestive, afectiuni dermatologice si toate tipurile de durere, patologie oncologica, patologie post-Covid.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare