Boli

# recapatare fermitate #fermitate sani #fermitate piele

Cum sa-ti recapeti fermitatea sanilor dupa ce slabesti! Trucuri si exercitii care te vor ajuta

Cand sanii isi piard fermitatea si tonifierea, multe femei incep sa se simta tot mai nesigure pe ele. Din fericire, aceasta parte a corpului poate reveni la forma dorita cu ajutorul catorva trucuri, cu dieta potrivita si prin exercitii fizice. Iata ce ai de facut ca sa iti recapeti fermitatea sanilor.

Lucreaza intregul corp, nu doar muschii pieptului

Secretul pentru a avea sani fermi este sa lucrezi muschii pieptului. Dar sanii nu isi vor recapata fermitatea doar asa, fiind formati in mare parte din grasime si glande mamare. De aceea, va trebui sa faci exercitii pentru a se sculpta si muschii de alaturi, care sustin sanii, pentru ca acestia sa arate tonifiati.

Mentine-ti o postura corecta

Atunci cand iti mentii postura corecta, aspectul tau va fi unul mai bun si vei elimina stresul inutil care altfel apasa pe tesuturi si articulatii si duc la deformarea corpului. Postura corecta ajuta la distribuirea uniforma a intregii greutati a corpului si previne durerile de spate si de piept.

Alege sutienul potrivit pentru sport

Sutienul potrivit asigura sustinerea corecta a sanilor in timp ce faci sport. Stii ca sutienul pe care l-ai ales este cel potrivit, daca miscarea sanilor este redusa, dar totusi nu sunt prea stransi in sutien, incat sa impiedice fluxul sanguin.

Adopta obiceiuri alimentare sanatoase si mentine-ti greutatea corecta

Atunci cand ai o dieta echilibrata, nu vor exista fluctuatii in greutate care de obicei duc la distrugerea tesutului mamar. Consuma cat mai multe grasimi sanatoase precum peste, ulei, nuci si avocado care imbunatatesc aspectul pielii si fac ca sanii sa fie mai fermi. Pentru elasticitatea pielii este, de asemenea, necesar sa consumi cat mai multa apa.

Foloseste creme pentru regenerare

Cremele pentru redobandirea fermitatii sanilor nu pot face minuni si nici nu pot repara tesuturile distruse. Aceste produse actioneaza doar la suprafata pielii, asadar vor imbunatati aspectul pielii de pe sani, facand-o sa arate mai luminoasa si mai hidratata. Foloseste cremele potrivite tipului tau de ten si nu uita sa folosesti creme cu protectie solara.

Incearca masajul sanilor

Prin masajul sanilor se imbunatateste fluxul sanguin, iar tesutul mamar se intareste. Maseaza-ti sanii printr-o miscare de jos in sus, in fiecare zi, timp de 10-15 minute. Poti folosi si uleiuri pentru masaj. Uleiul de masline este o sursa importanta de antioxidanti care poate imbunatati textura si elasticitatea.

Doua exericitii pentru tonifierea sanilor

  1. Stai in pozitia “Scandura/Placa” cu mainile mai indepartate decat latimea umerilor. Corpul trebuie sa fie in linie dreapta de la cap la calcaie. Indoaie coatele incercand sa atingi podeaua cu pieptul. Apasa puternic si revino in pozitia initiala. Sunt necesare 3-5 seturi de cate 12-15 repetari din acest exercitiu.

  2. Pentru acest exercitiu ai nevoie de o banca si de greutati. Intinde-te pe banca cu greutatile in maini. Mainile trebuie sa fie indoite din cot la 90 de grade si paralele cu podeaua. Ridica greutatile sus si mentine-le in aceasta pozitie pentru o secunda. Lasa greutatile in jos indoind coatele pana cand revii in pozitia initiala. Sunt necesare 3-5 seturi de cate 12-15 repetari din acest exercitiu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare