Boli

#CaliVita # strs # intarire imunitare #sedentarism #imunitate

Cum sa-ti intaresti imunitatea apeland la produse naturale

Vrem sau nu sa recunoastem, realitatea este de-a dreptul cruda: zilnic ne confruntam cu provocari venite din mediul inconjurator, fie ca e vorba de viata personala sau profesionala.

 

Stresul este marea problema a secolului XXI. Peste 90% din problemele de sanatate si afectiuni diverse sunt cauzate sau agravate de stres. Se continua cu sedentarismul – se lucreaza tot mai mult la birou, in fata calculatorului si de cele mai multe ori si acasa este aleasa recreerea tot in fata calculatorului sau televizorului. Iesim prea putin in aer liber, ne expunem prea putin la soare, facem prea putina miscare, ne alimentam necorespunzator si toate acestea nu conduc la altceva decat la o rezistenta tot mai scazuta, atat din punct de vedere fizic cat si psihic.

Acest context impune oricui imbunatatirea vitalitatii, a rezistentei, a performantelor fizico-psihice si a starii de bine per total. Se cauta tot mai mult solutii pentru o viata mai sanatoasa, iar natura se pare ca le ofera.

Produsele si tratamentele medicamentoase recomandate de medici pentru diverse afectiuni nu reprezinta remedii naturale ci doar o interventie artificiala in starea organismului. Trateaza simptomele si nu vizeaza bunastarea generala. Aici intra in ecuatie preparatele naturale, in speta produse CaliVita, care nu fac altceva decat sa stimuleze imunitatea si toate mecanismele de repunere in forrma a organismului, sisteme si mecanisme pe care le avem fiecare inca de la nastere.

Produsele CaliVita sunt reprezentate de o gama complexa si completa de preparate naturiste a caror calitate este dovedita de testimoniale oferite de consumatori din intreaga lume. Compozitia acestor produse include substante minerale, antioxidanti, enzime, vitamine, extracte din plante care sunt combinate, dozate si transformate in tablete, capsule si sucuri concentrate. Actiunea lor asupra organismului este incontestabil benefica, in directii multiple.

Produsele Calivita oferite direct sau prin distribuitori (produsenoni.ro) contribuie la reglarea treptata a proceselor bio-chimice din intregul organism, la toate nivelele. “Mens sana in corpore sano” spune dictonul latin, cu atat mai mult este aplicabil aici: odata ce sunt stimulate imunitatea, rezistenta organismului si metabolismul, corpul functioneaza mai bine si starea generala de bine se transfera si la nivel psihic. Solutia naturala a folosirii produselor CaliVita ajuta exact in aceeasi privinta precum spune si numele acestora: viata de calitate, ori o calitate imbunatatita a vietii.

La baza conceperii produselor CaliVita stau studii si cercetari extinse. Acestea au pus cap la cap informatiile oferite de stiinta cu privire la capacitatea de regenerare a organismului si stimularea acesteia cu exploatarea rezultatelor chiar spectaculoase oferite uneori de medicina populara naturista. Beneficiile reunite in produsele CaliVita isi fac simtita actiunea atat asupra corpului cat si a mintii si spiritului. Nu sunt medicamente, ci remedii naturiste pentru sanatate. Nu au efecte secundare nedorite si pot completa chiar tratamentele medicamentoase stimuland capacitatea de regenerare a corpului. Nu contin conservanti ori coloranti sintetici, sare ori zahar si nu creeaza dependenta. O adevarata farmacie a naturii, produsele Calivita sunt recomandate atat pentru prevenirea ori tratarea diverselor afectiuni, cat si pentru o stare generala buna a sanatatii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare