Boli

Cum poti sa ai un par cat mai sanatos. La ce trucuri trebuie sa apelezi

Podoaba capilara poate sa fie cartea de vizita pe care un om o foloseste la prima vedere. Este necesar sa ai grija de parul tau si sa te asiguri ca acesta nu se rupe asa de usor. In cazul in care vrei sa ii redai stralucirea, exista cateva trucuri la care poti sa apelezi!

 

Numeroase femei isi doresc sa se bucure de un par cat mai sanatos si sa atraga toate privirile oriunde ar merge. Este necesar sa ii oferi podoabei capilare toata atentia de care are nevoie. O sa observi schimbari inca din primele luni daca esti pregatita sa ajungi la cea mai buna varianta a ta!

Te folosesti de vitamine? Afla ca parul tau are nevoie de un mix de antioxidanti si vitamina B, asa ca te poti folosi oricand de suplimente alimentare pentru a te asigura ca podoaba capilara primeste nutrientii de care are nevoie. Bineînțeles, apeleaza la un specialist inainte de toate.

Nu uita sa iti masezi scapul in timp ce cureti podoaba capilara cu sampon. Totusi, poti sa recurgi la acest secret si in fiecare dimineata. In acelasi timp, sanatatea parului tau tine de alimentatie, asa ca este important sa mananci spanac, linte, fasole, ulei de peste, seminte, peste si cereale integrale, potrivit Elle.

Nici viciile nu te ajuta prea mult, iar parul tau poate sa creasca intr-un mod destul de lent daca in viata de zi cu zi bei cafea in doze mari sau consumi alimente cu mult zahar, fara a mai puncta ca fumatul si alcoolul pot sa aduca probleme.

Parul tau nu trebuie spalat zilnic, caci poate sa devina mult mai fragil. Este necesar ca varfurile sa fie tunse la 3 luni de catre un specialist, iar in acest fel o sa observi schimbari imense! Un ultim secret: odihna te poate ajuta mai mult decat crezi, asa ca incearca sa dormi cel putin 7 ore in fiecare seara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare