Boli

# intarire imunitate #imunitate #primavara #gripa #raceala

Cum iti intaresti imunitatea in prag de primavara

Primavara aduce mereu bucuria razelor soarelui, dar totodata aduce si mari schimbari in organism ce solicita un sistem imunitar puternic si pregatit de atac inca de la primele semne de raceala. Din pricina vremii, care in aceasta perioada este foarte capricioasa, cu variatii mari si bruste de temperatura, multi dintre noi vom fi tinte perfecte pentru infectiile virale respiratorii.

Pentru a putea trece mai usor si fara consecinte majore peste aceasta perioada de tranzitie iarna-primavara este recomandat sa acordam o atentie deosebita sistemului nostru imunitar.

Pe langa legumele si fructele consumate zilnic pentru a ne lua ratia zilnica de vitamine, un rol insemnat il au si curele de imunizare. Daca va doriti o formula complexa pentru stimularea imunitatii, incercati Proimmunity.

Gama pentru adulti si copii Proimmunity activeaza, sustine si grabeste raspunsul sistemului imunitar, il mentine in stare de alerta si pregatit pentru aparare, cu efecte intense mai ales la portile de intrare ale microorganismelor – zona ORL (nas, gat, cavitate bucala). Produsele din gama Proimmunity au in compozitie extracte naturale: propolis, vitamina C, fructe de soc, echinacea, zinc si vitamina D3.

Zincul este un mineral cu multe valente terapeutice. Exista studii prin care s-a demonstrate faptul ca, zincul este esential pentru intarirea sistemului imunitar, iar lipsa lui din organism scade rezistenta acestuia la infectii. in plus, zincul participa la sinteza proteinelor si a activitatii enzimelor implicate intr-o multitudine de reactii chimice in organism. Folosirea zincului ajuta la reducerea incidentei episoadelor de raceala, dar si necesitatea utilizarii de produse antibiotice.

De asemenea, vitamina D este implicata in mod direct in stimularea sistemului imunitar. Este cunoscuta in special pentru rolul ei in mentinerea integritatii sistemului osos si, in plus, scade sansele de contactare a bolilor infectioase de sezon. Conform studiilor de specialitate, persoanele care au deficit de vitamina D sunt mai predispuse la a dezvolta infectii ale cailor respiratorii superioare.

Gama Proimmunity se gaseste in doua forme de prezentare:

  • Sirop – pentru copiii cu varste intre 1 si 7 ani, are actiune antimicrobiana, crescand rezistenta organismului la infectii datorita complexului de Propolis, Echinacea, vitamina C, soc si ZINC.
  • Capsule – pentru copiii de peste 7 ani si pentru adulti, actioneaza sinergic asupra sistemului imunitar prin scaderea la jumatate a perioadei de boala (datorita extractului de soc, alaturi de propolis, vitamina C, Echinacea si VITAMINA D3).

Iin aceasta perioada primiti in farmaciile partenere un cadou surpriza pentru cei mici: un pahar cadou - la doua produse achizitionate din gama Proimmunity. Lista farmaciilor partenere si mai multe detalii, gasiti pe proimmunity.ro sau pe facebook/LaboratoareleFiterman.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare