Boli

#ceaiuri slabit #ceaiuri #slabit

Ceaiuri care te ajuta sa slabesti si te mentin sanatos. Ce trebuie sa bei ca sa scapi de kilograme

Ceaiurile au numeroase beneficii pentru sanatate. Consumate regulat, in cantitatile potrivite, aceste bauturi au numeroase beneficii pentru sanatate, insa te pot ajuta sa scapi usor si sanatos de kilogramele in plus.

Conform numeroaselor studii realizate de-a lungul timpului, unele ceaiuri ajuta la scaderea in greutate si sunt foarte eficiente pentru reducerea grasimii abdominale. Iata cateva dintre acestea:

Ceaiul verde este unul dintre cele mai populare pentru reducerea greutati. Acesta este un puternic antidiuretic. Este bogat in catechina, un antioxidant natural ce imbunatateste metabolismul si creste arderile din zona abdominala. Totodata, ceaiul verde contine cafeina, de aceea creste nivelul hormonilor responsabili de arderile din sistem, in timp ce elibereaza mai multa grasime in sange si o face disponibila a fi transformata in energie.

Ceaiul negru are si el efecte puternice asupra tesutului adipos, fiind bogat in flavonoizi ce imbunatatesc metabolismul. De asemenea, ajuta la controlul glicemiei si reduce riscul aparitiei diabetului tip II cu pana la 42%.

Ceaiul alb este mai putin cunoscut romanilor. Acesta are insa o aroma deosebita. Consumul regulat de ceai alb ajuta la imbunatatirea sanatatii, dar este si foarte eficiente in curele de slabire si chiar la distrugerea celulelor canceroase. In plus, acesta inhiba formarea de noi celule adipoase si stimuleaza arderea grasimilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare