Boli

#lidia fecioru #usturoi #beneficii

Cea mai buna planta pentru sanatate. Lidia Fecioru explica ce efecte are si cum se consuma

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre o planta care are multiple beneficii pentru sanatate. Potrivit acesteia, planta este un adevarat leac pentru cresterea imunitatii si scaderea colesterolului. Insa, desi multi o au deja in casa, putini stiu cat este de pretioasa pentru organism. 

Este vorba despre usturoi, celebrul condiment folosit in mare parte din preparatele sarate. Acesta are insa numeroase beneficii pentru sanatate. Printre acestea se numara: cresterea imunitatii, imbunatatirea calitatii sangelui, scade colesterolul.

”Se prajesc 6 catei de usturoi in coaja cu o picatura de ulei sau in tigaie in care nu se lipeste. Mancati timp de 24 de ore, toti 6 o data dimineata sau seara. Curatati coaja inainte sa mancati.

Nu foarte arsi, sunt foarte buni. Mancati timp de o luna.

Reteta asta lupta cu radicalii liber, usturoiul este antioxidant, creste imunitatea, imbunatateste calitatea sangelui, scade colesterolul si este ca un sterilizator pentru organism. Nu ustura si nu pastreaza mirosul specific usturoiului” a spus Lidia Fecioru la Antena 3. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare