Boli

#fumat #tigara electronica #tutun #tigara electronica DSE 510

(P) Ce trebuie sa stii despre tigara electronica DSE 510

Tigara electronica este modalitatea ideala de a fuma mai sanatos, de a reduce riscul de cancer si chiar de a renunta total la fumat. Tigara electronica DSE 510 este o tigara usor de folosit si cu un aspect deosebit.
 

Ce este tigara electronica DSE 510


Tigara electronica DSE 510 are bateria manuala, adica cu buton. Pentru a activa bateria trebuie sa apesi butonul. Tigara electronica este facuta cu ajutorul unei tehnologii automatizate foarte hotaratoare cu un control microelectronic. Seamana cu o tigara, cu toate ca nu exista gudron.


Scoate fum, desi nu exista material de poluare. Nu ai nevoie de nici o combustie sau foc pentru a o fuma, desi te lasa sa te bucuri si sa savurezi acea senzatie de gust tactil fara nici un risc sau dependenta de tutun. Iti ofera aceeasi senzatie ca o tigara din tutun fara a cauza daune provocate de gudron. De fapt, poti fuma sanatos, fara a polua mediul inconjurator.

Tigara electronica este compusa dintr-un invelis din otel inoxidabil, baterie lithium ion, un circuit microelectronic, un atomizor si un indicator luminos la capatul tigarii electronice. Te lasa sa te bucuri de aceeasi placere pe care ti-o ofera tigara traditionala atunci cand inhalezi picatura de nicotina, imitand intregul proces de fumat.

Citeste continuarea articolului AICI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare