Boli

#ce sunt probioticele #patile #probiotice

Ce sunt probioticele si cum functioneaza acestea?

Nu toti sunt familiarizati cu termenul de probiotice, iar o parte din cei care au auzit de acestea probabil nu stiu ce sunt si la ce folosesc. BIO-KULT le vine tuturor in ajutor cu o serie de informatii care raspund la toate aceste semne de intrebare. Astfel, probioticele sunt organisme microscopice vii extrem de benefice pentru corpul uman, fapt ce a fost dovedit in urma unor analize stiintifice de laborator.

Acestea mai sunt numite si bacterii, insa fac parte din cele care nu dauneaza organismului, ci din contra ajuta la buna functionare a acestuia. Acestea constituie nenumaratele microorganisme ce sunt prezente in corp si eficientizeaza procesul digestiv. Astfel, persoanele care au probleme legate de acest aspect, ar trebui sa ia in considerare si posibilitatea de a se trata in aceasta maniera.

Fiecare grup de bacterii face parte dintr-o anumita specie, iar tulpinile ce le constituie ajuta la tratarea anumitor parti ale corpului, avand anumite beneficii asupra acestuia. BIO-KULT, companie distribuitoare de produse probiotice, recomanda cu toata caldura utilizarea acestui tip de microorganisme si le ofera celor interesati de acestea toate informatiile de care au nevoie in cadrul paginii www.bio-kult.ro.

Care este modul de actionare al probioticelor si cum functioneaza acestea?

Specialistii Bio-Kult doreste ca toti sa fie pusi la curent cu tot ceea ce tine de probiotice si modul lor de functionare, de aceea ofera cateva informatii esentiale cu privire la acestea. Conform expertilor, atunci cand se consuma probiotice, va aparea o crestere semnificativa a competitiei dintre nutrientii care se afla in tractul gastro-intestinal.

Pentru ca lucrurile sa fie mai clare, acestia formuleaza si o afirmatie mai simpla. Asadar, este vorba despre toate tipurile de bacterii prezente in organismul uman care concureaza pentru nutrienti. O parte din bacteriile care sunt benefice, adica probiotice, are rolul de a reduce numarul nutrientilor care sunt disponibili pentru bacteriile de natura patogena. Acestea din urma sunt excluse astfel automat, prin selectie naturala.

De ce are nevoie organismul uman de probiotice?

Probabil multi se intreaba care este motivul pentru care organismul uman are nevoie de aceste probiotice. Aceste microorganisme vii traiesc in intestin si sunt introduse in organism prin diversele alimente consumate.

In urma unor cercetari, a fost descoperit faptul ca probioticele ofera nenumarate beneficii organismului uman. Printre acestea se remarca intarirea sistemului umanitar, reducerea starilor de depresie, de anxietate si de stres, dar si imbunatatirea capacitatii de memorare si de concentrare.

Pe bio-kult.ro sunt prezentate toate beneficiile de care vin insotite aceste probiotice, despre care sunt mentionate mai multe detalii tot in cadrul acestui site. De asemenea, toti cei care doresc sa descopere personal aceste beneficii si sa comande probiotice BIO-KULT, au posibilitatea de a comanda produsele dorite.

Spre exemplu, probioticele sunt esentiale pentru generarea de vitamina K si B, de acizi grasi si de acid folic. Mai mult decat atat, cu ajutorul acestora pot fi tratate diverse afectiuni ca diareea, constipatia sau alergiile, fiind recomandate si un urma finalizarii unui tratament cu antibiotice, reprezentand varianta ideala de a contribui la refacerea florei intestinale.

Asadar, oricine doreste sa afle mai multe informatii despre probioticele BIO-KULT, poate accesa site-ul bio-kult.ro, locul in care sunt disponibile detalii esentiale cu privire la acestea.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare