Boli

#sanatate #slip #barbati #lenjerie intima #boxeri #imbracaminte

Ce ar trebui sa stie barbatii despre lenjeria lor intima

Ii porti, ii schimbi, ii speli! La atat se reduce folosirea lenjeriei intime pentru majoritatea reprezentantilor sexului tare. Medicii atrag insa atentia ca barbatii trebuie sa stie mult mai multe lucruri despre obiectele de lenjerie pe care le poarta.

Specialistii in medicina sunt de parere ca multor barbati le lipseste "eticheta", in materie de lenjerie intima. Acestia spun ca cel mai important aspect legat de lenjeria intima este curatenia. In primul rand, lenjeria trebuie sa fie schimbata des si sa fie curata. De asemenea, trebuie aruncata atunci cand este rupta sau patata.

In plus, barbatii care au un loc de munca intens si transpira in exces trebuie sa isi schimbe lenjeria intima de doua ori pe zi. Iata ce este bine sa ai in vedere in acest sens!


Reguli simple pentru lenjeria intima

In primul rand, lenjeria intima veche trebuie aruncata. Este necesar ca lunar sa faci curat in dulap si sa inspectezi lenjeria intima. Piesele cu un aspect invechit, ingalbenite, rupte sau descusute nu mai sunt bune pentru utilizare.

De asemenea, este foarte important sa cumperi lunar alte obiecte de lenjerie intima. Iti poti face un obicei din a cumpara piese de lenjerie intima de fiecare data cand te tunzi, de pilda. In plus, este recomandat sa diversifici modelele de lenjerie intima pe care le folosesti.

Alege modele in culori, forme, materiale si stiluri diferite. Acest aspect te va ajuta sa improspatezi si viata sexuala, sa fii mult mai relaxat si mai sigur pe propria putere de seductie.


Boxeri sau slipi?

Varietatea te ajuta sa iti condimentezi viata, insa in ultimii ani sunt tot mai multe dezbateri privind consecintele purtarii boxerilor si a slipilor. Care sunt mai sanatosi pentru barbati? Medicii sunt de parere ca acest aspect tine mai mult de preferintele fiecarui barbat.

In general, boxerii ofera mai mult spatiu, sunt mai aerisiti, insa slipii ofera mai mult suport. Trebuie sa tii cont si de faptul ca slipii prea stramti afecteaza fertilitatea. Astfel, daca iti doresti sa ai urmasi, alege obiecte de lenjerie intima mai largi.


Materialul conteaza

Un alt aspect de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi obiectele de lenjerie intima este materialul. Pentru purtarea de zi cu zi este recomandat sa folosesti lenjerie din bumbac si alte materiale naturale si sa pastrezi materialele mai pretioase, precum matasea, doar pentru ocazii speciale.

Pentru sport, sunt recomandate obiectele de lenjerie realizate dintr-un amestec de bumbac si materii sintetice, care confera suport si permit circulatia aerului.


Ce se intampla daca nu poti lenjerie intima?

Exista si barbati care nu poarta deloc lenjerie intima. Acest lucru poate fi distractiv si potrivit in anumite circumstante, insa medicii avertizeaza ca exista numeroase riscuri. Lipsa lenjeriei intime este sexy, insa doar in momentele erotice. Daca nu vei purta lenjerie intima la prima intalnire, asigura-te ca pantalonii iti vor oferi suficient suport, pentru a nu dezvalui tuturor care sunt intentiile tale.

In plus, atunci cand nu porti lenjerie intima, vei fi mult mai expus bacteriilor din mediul inconjurator si vei transpira mult mai rapid, lucru extrem de inconfortabil si neigienic deopotriva.

Sursa foto: Metrosexualmale.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului