Boli

#te20.ro #nicotina #tigara electronica #fumat pasiv #tutun

(P) Cat de sanatos este "aburitul" pasiv

Fara haine care miros a fum, fara respiratie urat mirositoare, fara poluare, monoxid de carbon sau gudron, vaporii emanati de tigara electronica nu pun in pericol persoanele din jur. In plus, tigara electronica poate fi savurata oricand si oriunde.
 

Ce trebuie sa stii despre vaporii din tigarile electronice


Tigarile obisnuite din tutun contin mii de ingrediente, multe dintre ele necunoscute, dintre care peste 40 dintre ele sunt cancerigene. Insa, niciunul dintre cele peste 10 mii de chimicale din tigara din tutun nu se gaseste in cartusul tigarilor electronice.

Tigarile electronice contin doar nicotina, propylene glycol, apa si arome. Aceste ingrediente sunt mult mai sigure decat cele din tigarile obisnuite cu tutun. Si vaporii emanati de tigara electronica sunt mai siguri decat cei produsi de tigara cu tutun.

Astfel, vaporii tigarilor electronice nu au un impact negativ asupra mediului si persoanelor din jurul nostru, care nu sunt expuse la peste trei mii de substante nocive. De altfel, vaporii emisi de tigara electronica nu au mirosul puternic al tigarilor obisnuite, astfel ca nu ramane impregnat in haine sau obiectele din jur.
 

Citeste continuarea articolului AICI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare