Boli

#articularii #cartilaj #acid hialuronic #sanatate

Cartilaje si articulatii sanatoase cu acid hialuronic

Chiar daca regasim acidul hialuronic in mod natural in organism, productia acestuia incetineste in timp, iar resursele de acid hialuronic devin insuficiente pentru organismul uman. Aceasta carenta de acid hialuronic din organism poate afecta textura pielii, aspectul si calitatea firului de par si in special cartilajele si articulatiile. Acidul hialuronic sta la baza procesului de hidratare a cartilajelor si articulatiilor, mentinand zona lubrifiata, pentru a nu se deteriora si provoca afectiuni grave in timp - iata mai jos toate avantajele pentru mobilitate ale acidului hialuronic:

 

1. Hidrateaza cartilajele si articulatiile

Unul dintre cele mai importante aspecte legate de acidul hialuronic este capacitatea sa de hidratare a tesuturilor. In special in cazul cartilajelor si articulatiilor, acestea trebuie sa aiba mereu un nivel optim de hidratare, pentru a evita daune ulterioare, precum artrita, gonartroza, osteoartrita etc. Acidul hialuronic are capacitatea de a retine apa, motiv pentru care actioneaza drept un lubrifiant, hidratand zonele afectate in timpul miscarilor. In acelasi timp, are un efect anti-artic prin care lubrifiaza articulatiile. 

2. Reduce inflamatia

Inflamatiile care apare la nivelul genunchilor, coatelor sau incheieturilor pot deveni extrem de suparatoare si dureroase si afecteaza pana si cele mai usoare activitati zilnice. Acidul hialuronic are capacitatea de a actiona drept un pansament asupra acestor zone inflamate, care au drept cauze chiar si lipsa unei hidratari minime sau socurile la care sunt supuse articulatiile: sporturi de performanta, alergat sau sarituri repetate fara amortizare.

3. Previne uzura si repara tesuturile

Prin formula sa moleculara si lichida, suplimentul naturist cu Acid Hialuronic este rapid asimilat de celulele corpului nostru si trateaza in profunzime tesuturile. Prin administrarea acidului hialuronic in prealabil, acesta are calitatea de e preveni uzura, realizand un mediu sanatos, hidratat. In urma unor uzuri sau leziuni, acidul hialuronic intra in componenta tesuturilor si le repara, accelerand procesul de vindecare.

Forma lichida si originea sa vegetala fac din acidul hialuronic un supliment natural concentrat de calitate premium, indicat si pentru infiltratii locale, care sunt benefice pentru sanatatea articulatiilor si cartilajelor. Sursele vegetale ale acidului hialuronic lichid reprezinta cele mai pure si ecologice forme de acid hialuronic, realizat fara violenta asupra animalelor. Provenit din fermentarea ierbii, acidul hialuronic are o calitate superioara, avand de asemenea adaosuri de vitamina C si siliciu, care faciliteaza absorbtia rapida si eficienta in celule. Beneficiind de avizul Ministerului Sanatatii pentru a fi consumat, Acidul Hialuronic Lichid de la Gradina Sanatatii reprezinta una dintre cele mai sigure si benefice surse existente pe piata din Romania.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare